Остання серія «Моя улюблена Страшко»: актори Артур Логай та Дар’я Баріхашвілі ексклюзивно поділилися враженнями від зйомок

Актори серіалу «Моя улюблена Страшко» Артур Логай та Дар’я Баріхашвілі поділилися враженнями від спільної роботи.

Актори серіалу «Моя улюблена Страшко» Артур Логай та Дар’я Баріхашвілі сьогодні завітали у шоу «Твій день». Вони поділилися враженнями від роботи над серіалом, останню серію якого глядачі побачать вже сьогодні о 20:45 на 1+1.

Loading...

Ведучі шоу «Твій день» запитали у акторів, яким буде фінал серіалу «Моя улюблена Страшко»? Артур Логай, який зіграв Андрія, пожартував:

У фіналі буде кінець. А якщо серйозно, вмикайте телевізори о 20:45 і ви все побачите. Буде цікаво, інтригуюче. Після перегляду останньої серії вам буде тепло на душі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "50 відтінків сірого" на паркеті "Танців з зірками": пристрасний танець Артура Логая, зірки серіалу "Моя улюблена Страшко", з двома партнерками

Не розкрила карти і Дар’я Баріхашвілі, яка втілила на екрані Яніну. Вона не розповіла, чим же закінчиться історія Макса і Насті, які у вчорашній серії пристрасно поцілувалися. Проте Дар’я зізналася:

Коли я озвучувала свою героїню в останній серії, я розплакалася. Ми всі, вся команда, що працювала над серіалом, дуже одне одного полюбили. На знімальному майданчику була сімейна атмосфера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ІНТЕРВ'Ю. Зірка серіалу «Моя улюблена Страшко» Дар’я Баріхашвілі: «Я вірю в жіночу дружбу. Так, як жінка може зрозуміти жінку, її ніколи не зрозуміє жоден чоловік»

Над серіалом «Моя улюблена Страшко» працювали 9 місяців: з січня по вересень 2021 року. Ведучі «Твого дня» запитали у Дар’ї та Артура, чого їх навчила ця робота? Дар’я відповіла, що навчилася ходити на підборах, бо в буденному житті абсолютно цього не робить. А Артур розповів, що схуд на 10 кг. На початку зйомок колеги навіть трішечки підсміювалися з нього за великі щоки.

Дивіться сьогодні о 20:45 на 1+1 останню серію «Моя улюблена Страшко». Вже скоро ви нарешті дізнаєтеся, чим же закінчиться історія Насті та Макса? Дивіться, як актори Ірина Поплавська та Олександр Соколов розповіли про зйомки та стосунки у реальному житті:

Loading...

Більше новин