У п'ятому випуску реаліті-шоу На ножах Ольга Фреймут та Дмитро Борисов не лише кардинально змінили інтер'єр пабу Махно у Дніпропетровську, а й попрацювали над меню закладу.
Є багато питань до кухні. Все різної форми: одне надрізане, інше надгризене. Страва виглядає, як перетравлена їжа, - зауважила Ольга Фреймут.
Для того, щоб заклад став успішним та популярним, окрім зауважень до менеджменту та ефективності праці, команда реаліті-шоу На ножах меню пабу.
Дмитро Борисов запропонував простий рецепт приготування крилець барбекю.
Для фірмових крилець барбекю від Дмитра Борисова вам знадобляться:
курячі крильця
2 ст. л. соняшникової олії
2 ст. л. соєвого соусу
1 болгарський перець
розмарин
сіль
цукор
Курячі крильця необхідно розрізати на дві частини. Змастити олією та додати соєвий соус, сіль, цукор та розмарин. Залишити маринуватися.
Підсмажити крильця. Страву прикрасити болгарським перцем, за бажанням руколою, огірком.
Пікантні криляця барбекю готові. Смачного!