Ведучий реаліті-шоу Найкращий ресторан з Русланом Сенічкіним розповів про правила приготування алкогольних коктейлів.
Усі, хто любить експериментувати з міцними напоями, повинні дотримуватися чотирьох правил.
1. Інгредієнтів повинно бути не більше п'яти
Якщо додати в коктейль занадто багато складників, він буде зіпсований. Кожен елемент міксу повинен підслювати смак напою, тому їх не може бути багато.
2. Використання молока
Із кислим алкоголем та вином у жодному разі не можна змішувати молоко та вершки. Натомість молоко можна поєднати з міцними напоями.
3. Мікси з газованими напоями
Ігристі вина та газовані напої не варто змішувати з соком із мякоттю. Адже після такого напою, у його власника складеться враження, що сік забродив.
4. У томатний сік не можна додавати лікерів.