Магія Нового року: Найвідоміші новорічні ритуали

Новий рік – ідеальний час для здійснення мрій

Новий Рік – незвичайне свято. Це казкова та чарівна пора, коли усі вірять у здійснення своїх мрій. У новорічну ніч ми загадуємо найзаповітніше бажання, чекаємо на справжнє диво і віримо, що життя даруватиме ще більше радісних моментів. Казкове свято Нового року неначе дихає магією, тому ми вирішили розібратися, які новорічні ритуали принесуть вам щастя у прийдешньому році. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подарункові забобони: Що не варто класти під новорічну ялинку

Келих шампанського

За декілька хвилин до бою курантів наповніть свій келих шампанським Marengo. На клаптику паперу напишіть своє найзаповітніше бажання, яке повинно збутися у 2018 році. Підпаліть папір і висипте попіл у шампанське. О 00:00 випийте ігристе, подумки згадуючи свою мрію. Нехай Новий рік принесе здійснення усіх бажань!

Святкове прибирання

За день до свята ретельно приберіться у будинку. Прикрасьте красуню-ялинку, приготуйте смачні страви та займіться декором інтер’єру. Разом із пилом виметіть із домівки весь негатив, погані емоції та спогади, що назбиралися у минулому році. Запросіть у дім вдачу, щастя, успіх та благополуччя.

Чарівна ялинка

31 грудня приготуйте маленький мішечок, куди складіть зелені голочки ялинки. Кожна голка – символ вашого бажання. Скільки голочок – стільки й бажань. Заховайте мішечок, аби його ніхто не знайшов і не відкривайте до наступного року. Рівно через рік відкрийте мішечок. Досі зелені голки означатимуть здійснені бажання, а коричневі – мрії, що досі не стали реальністю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зберегти красу живої ялинки якнайдовше: Розповсюджені міфи і корисні лайфхаки

Ритуал багатства

До Нового року залишилося декілька тижнів, тож саме час придбати красиву сукню. Як відомо, зустрічати Новий рік варто, вбравшись у все нове. Не забудьте покласти у гаманець декілька великих купюр – це стане символом достатку та добробуту в родині. Можна також кинути золоту монету в келих із шампанським Marengo для привернення удачі та щастя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 порад, як обрати стильне новорічне вбрання

Магічний дарунок

Напередодні початку святкування зробіть подарунок самій собі. Напишіть вітального листа, побажавши собі усього, чого так сильно хочеться! Цей ритуал закличе вдачу, щастя, радість та любов у ваше життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп кохання 2018 для всіх знаків зодіаку

Більше новин