Процес консервування активно захоплює українські родини. Мариновані помідори — улюблена страва, яка є атрибутом приготувань на зиму. Пропонуємо добірку найкращих спецій, які зроблять помідори ще смачнішими.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як маринувати огірки: поради щодо консервації і два смачні рецепти
►Часник — незмінна класика усіх консервацій, яка зробить смак ваших помідорів яскравим.
►Кріп — додає насиченого аромату. Рекомендуємо використовувати парасольки із насінням, вони найбільш запашні.
►Вишневе листя — робить ваші томати хрумкими та ароматними.
►Гвоздика — дарує цікавий пряний присмак.
►Духмяний перець — чудово поєднується з томатами.
►Чорний перець — гарантує перчинку та пікантність.
►Гірчиця в зернах — ідеальна спеція для любителів кисло-солодких гострих смаків.
►Базилік — забезпечує свіжий приємний запах.
►Чебрець — яскрава приправа, яка надає сильного смаку.
►Чорнобривці — ці квіти можуть стати цікавим доповненням вашої консервації. Цікаво, що одним суцвіттям ви можете замінити усі інші спеції в банці.
Більше смачних рецептів шукайте на сайті 1+1.
Рецепт на зиму: салат із буряка та болгарського перцю.
Loading...