10 найкращих спецій для маринування помідорів

Ці спеції зроблять ваші мариновані помідори запашними та смачними.

Процес консервування активно захоплює українські родини. Мариновані помідори — улюблена страва, яка є атрибутом приготувань на зиму. Пропонуємо добірку найкращих спецій, які зроблять помідори ще смачнішими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як маринувати огірки: поради щодо консервації і два смачні рецепти

10 найкращих спецій для консервованих помідорів

►Часник — незмінна класика усіх консервацій, яка зробить смак ваших помідорів яскравим.

►Кріп — додає насиченого аромату. Рекомендуємо використовувати парасольки із насінням, вони найбільш запашні.

►Вишневе листя — робить ваші томати хрумкими та ароматними.

►Гвоздика — дарує цікавий пряний присмак.

Духмяний перець — чудово поєднується з томатами.

Чорний перець — гарантує перчинку та пікантність.

Гірчиця в зернах — ідеальна спеція для любителів кисло-солодких гострих смаків.

Базилік — забезпечує свіжий приємний запах.

Чебрець — яскрава приправа, яка надає сильного смаку.

Чорнобривці — ці квіти можуть стати цікавим доповненням вашої консервації. Цікаво, що одним суцвіттям ви можете замінити усі інші спеції в банці.

Більше смачних рецептів шукайте на сайті 1+1.

Рецепт на зиму: салат із буряка та болгарського перцю.

Loading...

Більше новин