3000 кумів, зятів та свекрух на кастингу "Великі перегони-2"

Проект "Великі перегони", неймовірна гонка по всьому світу, на яку хотіла потрапити вся країна, нарешті розпочав кастинг другого сезону.

Проект "Великі перегони", неймовірна гонка по всьому світу, на яку хотіла потрапити вся країна, нарешті розпочав кастинг другого сезону.

За перший тиждень кастингу на сайт 1+1 надійшло понад 3000 анкет. Наразі щотижня продовжує з'являтись кілька сотень нових заявок.

Серед усіх типів команд найбільше родинних та закоханих пар. Половина анкет – батьки й діти, до речі, серед таких переважають мами з синами. Є, звісно, унікальні пари – куми. Подібних не було навіть у власників формату, американський версії "The Amazing Race". Також багато неординарних пар: зять з тестем, невістка зі свекрухою, керівник з підопічним, дві чемпіонки з бодібілдингу, та навіть каскадер еротик-шоу.

Цікаво також, що реєструються команди не тільки з України. Виявили активність та подали заявки пари з Канади, Росії, Білорусі, Китаю, Литви, Латвії, Німеччини, Польщі, Голландії, Туреччини, ОАЕ, Казахстану, Грузії та навіть США, батьківщина "The Amazing Race".

Нагадаємо, масштабне шоу "Великі перегони" на 1+1 - це реаліті-змагання по всьому світу. Оригінальний формат "The Amazing Race" підкорив увесь світ: 12 років в ефірі, 13 нагород телевізійної премії "Emmy Award", 22 успішні сезони у Сполучених Штатах Америки, майже півсотні країн на п'яти континентах стали свідками неймовірних перегонів навколо земної кулі.

Кастинг триває! Саме час тим, хто готовий випробувати свої стосунки десятками країн, сотнями конкурсів і тисячами кілометрів у квесті по всьому світу заповнити анкету на сайті 1+1. 

Ставайте учасниками грандіозної пригоди по усьому світу з "Великими перегонами" на 1+1!