49-річна Дженніфер Лопес похизувалася кубиками пресу (фото)

Стрункій фігурі зірки позаздрить кожна!

Володарка найсексуальніших сідниць Дженніфер Лопес працює над своїм тілом щодня. Кожен ранок знаменитості починається зі склянки води та тренування, і лише потім — сніданку. Але результат жорсткого режиму того вартий! Важко повірити, що цього літа Дженніфер відсвяткує 50-річчя. Про свою чудову форму вона в котрий раз нагадала в Instagram.

Лопес опублікувала кадр з тренування, на якому позує в спортивному одязі — короткому топі та легінсах. Викликають захоплення не лише ідеальні пропорції фігури, а й рельєфні м’язи.

У своїх інтерв’ю Джей Ло розповідала, що постійно змінює програму тренувань та займається з різними тренерами. Завдяки такій хитрощі інтенсивний режим їй ніколи не набридає, а тіло не звикає до однакових вправ.

Також артистка додатково займається танцями і дотримується правильного харчування. За її словами, тренування вона не пропускає ніколи. Якщо немає можливості піти до тренажерного залу, виконує вправи вдома та стрибає на скакалці.

Нагадаємо, що у березні коханий Дженніфер Лопес, Алекс Родрігес, зробив їй пропозицію руки та серця. Дізнайтесь більше про історію їхнього кохання з відео:  

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дженніфер Лопес здивувала шалено відвертим фото в бікіні

Більше новин