5 найстильніших олімпійських форм 2016

На Олімпійських іграх 2016 змагатимуться не лише спортсмени, а й дизайнери.

На Літніх Олімпійських іграх 2016, які пройдуть з 5 по 21 серпня в Ріо-де-Жанейро, змагатимуться не лише спортсмени, а й дизайнери. Кутюр’є з різних куточків світу доклали чимало зусиль, щоб їхні олімпійці виглядали не просто сильними, а стильними.

КУБА
Олімпійську форму збірної Куби створили французи. Дизайнер Крістіан Лубутен спільно з SportyHenri створив урочисту форму, в якій традиційні кубинські мотиви поєднані з класичними образами.

Loading...

Loading...

ІТАЛІЯ

Очільник дому моди Джорджо Армані створив форму для своїх земляків – італійців. Презентація олімпійської форми пройшла у формі чорно-білої фотосесії спортсменів. Елегантний стиль та витончений смак Джорджо Армані відчувається в кожній деталі одягу.

Loading...

Loading...

ШВЕЦІЯ

Форму для олімпійської збірної Швеції придумав найпопулярніший місцевий бренд H&M. Команда дизайнерів створили одяг для олімпійців у кольорах національного прапора. Доповнюють шведську форму вкраплення золота, срібла і бронзи – символи медалей, за які боротимуться спортсмени.

Loading...

Loading...

США

Форму для американських спортсменів створив один з найпопулярніших брендів країни Polo Ralph Lauren. Її відмітною рисою стала футболка-поло в червоному, білому або синьому кольорах, яку ідеально доповнюють білі штани чи шорти.

Loading...

Loading...

УКРАЇНА

Дизайнер Андре Тан створив форму для українських олімпійців, відмінною рисою якої став авторський принт «Діамантова Україна». Його особливістю є те, що він поєднав у собі кольори національного прапора та стильний орнамент.

Loading...

Loading...

Нагадаємо, що нещодавно став відомий склад Олімпійської збірної України 2016: Українські спортсмени летять в Ріо.

Більше новин