Чому Каміла Кабейо не захотіла цілувати Шона Мендеса

Несподівана причина!

Шанувальники популярної співачки Каміли Кабейо уважно спостерігають за її стосунками із колегою Шоном Мендесом. Нещодавно зірковий дует підкорив світ напрочуд пристрасною композицією Señorita. Після гучного успіху пісні їхні стосунки перейшли на новий рівень – Шон та Каміла стали парою.

Фото: Getty Images

Так, в ефірі надпопулярної американської передачі The Ellen DeGeneres Show закохана Каміла розповіла про кумедний випадок, що стався з нею та Мендесом на сцені популярної музичної премії American Music Awards 2019. 

Як виявилось, під час виступу дівчина не захотіла поцілувати свого коханого, хоча спочатку планувала це зробити. Натомість вона несподівано тицьнула Шона носом.

Зірковій ведучій шоу Еллен Дедженерес Каміла свій дивакуватий вчинок пояснила так:

Я знала, що всі цього чекають. І вирішила його не цілувати.

Виявляється, заради втіхи шанувальників юна зірка готова далеко не на все. Так, у стосунках із коханим вона прагне зберегти хоча б краплю інтриги.

До слова, Кабейо зізналась, що закохалась у Шона ледь не з першого погляду. Вони познайомились близько п’яти років тому під час спільної роботи зі співаком Остіном Махоном.

Тоді ми були ще дітьми. Добре, що зараз подорослішали, – зауважила дівчина.

Цікаво, що у студії вечірньої передачі The Tonight Show Starring Jimmy Fallon співачка пригадала, як не могла примусити себе звертатися до Шона із ніжністю. Річ у тім, за роки спілкування вони звикли бути друзями, тож перейти на новий рівень стосунків спершу було не так легко.

Нічого не змінилося, просто тепер ми цілуємось і тримаємось за руки, – дотепно зауважила дівчина.

Хай там як, у їхню історію кохання вірять далеко не всі. Так, пару неодноразово звинувачували у грі на публіку. 

Нагадаємо, нещодавно мережу сколихнула новина про те, що .

Більше цікавих матеріалів про співачку читай тут:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Більше новин