Дмитро Борисов розповів, як лікується його товариш з проекту "Мільйонер. Життя спочатку"

Учасник проекту "Мільйонер. Життя спочатку" Дмитро Борисов розповів, як просувається процес медобстеження його товариша Олексія Лубенченка

Учасник проекту "Мільйонер. Життя спочатку" Дмитро Борисов розповів, як просувається процес медобстеження, реабілітації та лікування його товариша Олексія Лубенченка.

"Перша частина - знімки, обстеження та реабілітація - пройшли нормально. Льошка пройшов курс у Криму, в Сакському спеціалізованому спинальному санаторії ім. академіка Н.Н.Бурденка. Вважається, що це один з кращих закладів для "колясочників" в Україні", - сказав Дмитро.

За словами Борисова, другий етап обстежень і лікування, у Києві, починається в кінці вересня за участю кращих фахівців медичного центру Бубновського і в інших клініках, куди таких пацієнтів без повного переліку необхідних знімків-діагнозів просто не приймають.

Нагадаємо, у соціальному проекті "Мільйонер. Життя спочатку" ресторатор влаштувався на роботу волонтером у соцслужбі. У його обов'язки входило навідувати літніх людей та інвалідів, допомагати їм у побуті. Саме тоді Дмитро познайомився з Олексієм, а після проекту вирішив йому допомогти.

Фото з перебування у Саках Олексій Лубенченко виставив на своїй сторінці у соцмережі.