Еріка Герцег – звичайна сільська дівчина з родини пожежника

Учасниця новоствореної "ВІА Гри" Еріка Герцег розповіла свою історію сходження на велику сцену.

Учасниця новоствореної "ВІА Гри" Еріка Герцег розповіла свою історію сходження на велику сцену.

Виявляється, дівчина родом із маленького села за кілька кілометрів від кордону України з Угорщиною, де навіть школа угорськомовна. Народилась вона в простій сім'ї пожежника. Змалку була помічницею своїм батькам як на кухні, так і в господарстві.

Але сімейна ідилія тривала недовго, бо мама Еріки тяжко хворіла після народження другої дитини, а батько з горя почав пити. Тож дівчинка рано стала самостійною. Вже в 17 років, попри навчання, пішла працювати офіціанткою, де заробляла 100 доларів на місяць.

Еріка - живий приклад того, як кожна людина, якщо захоче, може домогтися своєї мрії. Заради того, щоб потрапити на сцену, Герцег схудла, вивчила мову і постійно тяжко працювала. Тепер ця тендітна дівчинка, зі звичайної сільської сім'ї, перемогла серед тисяч конкуренток з різних країн і стала однією з учасниць найепатажнішого гурту "ВІА Гра".

Нагадаємо, минулої п'ятниці в ефірі каналу 1+1 вілбувся гала-концерт шоу "Хочу в ВІА Гру", де з допомогою народного смс-голосування було обрано склад нової "ВІА Гри". Її учасницями стали Міша Романова, Еріка Герцег і Анастасія Кожевникова.

Більше новин