Переможець "Голосу країни" Ігор Грохоцький показав архівні фото своїх дитячих виступів

Співак радить молодшим українцям не ховати на дні душі заповітну мрію і зробити перший крок до великої сцени.

Значний відрізок свого життя переможець "Голосу країни" Ігор Грохоцький присвятив професійному футболу. Однак перед тим, як податися у великий спорт, хлопець слухав на касетах гурт ABBA і виспівував дзвінким, але потужним голоском. Уперше перед сотнями глядачів Ігор виступив на святковій лінійці в школі.

"Я співав на першому дзвонику пісню "Першоклашка". Пам'ятаю, що дивився тоді на всіх величезними від переляку очима. Хоча мій тато завжди казав, що мені в дитинстві все було по цимбалах. Мовляв, я нічого не боявся", - розповів Ігор.

Вокальний талант маленький Грохоцький демонстрував не тільки на шкільній сцені, а й на кількох пісенних конкурсах на рівні рідного села і району. Хлопець ніколи не переймався, яке місце посяде, тому змалку навчився виступати заради насолоди.

"Я брав участь у дитячому конкурсі "Перлина Миронівщини", на який мене відрядила перша вчителька. Я йшов туди, аби просто взяти участь, аби отримати задоволення від співу. Я мріяв, щоб мене почули! Із  такими думками я в принципі приїхав і на "Голос країни". Це, до речі, перша грандіозна співоча подія у моєму житті. До цього було всього 2-3 конкурсних виступи, а потім з'явився футбол", - згадав Грохоцький.

Восени на "1+1" стартує шоу "Голос. Діти", тож володар звання "Голосу країни" радить молодшим українцям не ховати на дні душі заповітну мрію і зробити перший крок до великої сцени.

"Якби в моєму дитинстві був проект "Голос. Діти", я би точно взяв у ньому участь. Вмовив би маму привести мене на шоу.  У мене ж такий голосище був: Робертіно Лоретті відпочивав", - пожартував Грохоцький.

Заповнюйте анкету і беріть участь у кастингу "Голос. Діти". Здійснити мрію - легко!

Більше новин