Кого підозрюють у розлученні Джолі і Пітта

У мережі з’явилася інформація, що голлівудська пара розлучається через роман Бреда Пітта.

Імовірною причиною розлучення Анджеліни Джолі із Бредом Піттом західні ЗМІ називають французьку акторку Маріон Котіяр. Подейкують, під час зйомок фільму Союзники, з Бредом Піттом та Маріон Котіяр в головних ролях, у голлівудських акторів розпочався роман.

За інформацією особи, близької до французької акторки, Котіяр почувається “дуже пригніченою” через ці чутки. Адже вона щаслива у стосунках з французьким актором Гійомом Кане. Окрім того, у Маріон та Гійома підростає син Марсель.

Ствердження, що вона зраджує Гійому із Бредом дуже пригнічує Маріон. Вона насолоджується своїм родинним щастям і хоче продовжувати це робити. Вся ця метушня буде величезним шоком для неї, - прокоментував інсайдер.

Вочевидь, пара не повідомила близьке оточення про розлучення. Зірковий друг Бреда Пітта Джордж Клуні розповів, що про розлучення пари дізнався від журналістів.

В інтерв'ю CNN Джордж Клуні сказав, що він шокований такою звісткою:

Мені дуже шкода. Це сумна історія і нещаслива для родини. Мені дуже шкода це чути. Я вперше чую про розлучення, - прокоментував Клуні.

Нагадаємо, вчора в мережі з'явилася інформація про те, що одна з найгарніших пар Голлівуду розлучається. Ініціатива подати на розлучення належала Анджеліні Джолі.

Більше новин