Комаров розповів, які сюрпризи любить влаштовувати до Дня закоханих (ВІДЕО)

Дмитро Комаров червоніє, коли читає валентинки від шанувальниць

Неодружений Дмитро Комаров на 14 лютого завжди отримує величезну кількість валентинок, зміст яких часом змушує мандрівника зашарітися. Про зворушливі послання від шанувальниць ведучий програми Світ навиворіт розповів у інтерв'ю Світському життю.

 "Часом там бувають дуже особисті зізнання. Аж незручно читати: червонію практично біля комп'ютера. При чому, це не вульгарні, а від душі написані, глибокі великі листи. Справжні любовні послання", - пояснив улюбленець глядачок.

Де б не з'явився український шукач пригод, усюди залишає розбиті серця. Якось у В'єтнамі, наприклад, мимохідь причарував доньку шамана з племені Зао. Це неймовірно, але тоді ледь до одруження не дійшло:

"Я зробив їй якийсь комплімент. І жартома спитав, чи хотіла б вона вийти заміж за іноземця. І чи погодилась би поїхати за кордон. О 4 ранку мене будить гід. І каже, що мене кличе господар будинку. Я приходжу. А там сидить мама цієї дівчини, чаклун і кажуть: "Ми подумали і вирішили, що можеш забирати донечку".

До речі, Дмитро Комаров мріє знайти таку наречену, яка завжди була б готовою до авантюр.

"Я наприклад, обожнюю такий сценарій, і робив так, зокрема на 14 лютого. Говорив дівчині: "Дай паспорт". А далі я просто казав, о котрій вилітаємо і на скільки днів. Ми узгоджували час. А дівчина, дізнавалася, куди ми вирушаємо уже в аеропорті", - розповів Дмитро Комаров.

Нагадаємо, шанувальники Світу навиворіт провели знімальну групу у нову експедицію.

Більше новин