Таємно зіграла весілля: Лана Дель Рей вперше вийшла заміж — хто став обранцем відомої співачки

Лана Дель Рей несподівано для всіх вийшла заміж: перші фото та відео з весільної церемонії

Американська співачка Лана Дель Рей таємно вийшла заміж за гіда та екскурсовода Джеремі Дюфрена. Про їхній роман стало відомо лише місяць тому, а вже цього четверга пара офіційно побралася. Про це повідомляє видання DailyMail.

Весільна церемонія відбулася у штаті Луїзіана, на локації Де-Аллеманду, де Джеремі працює гідом і катає туристів у човнах на водоймах з алігаторами.

Стосунки Лани Дель Рей і Джеремі Дюфрена

Інформація про роман Лани Дель Рей з Джеремі Дюфреном почала ширитися наприкінці літа, коли їх побачили разом перед концертом співачки. Згодом пара вперше з'явилася на публіці на весіллі подруги Лани, де вони ніжно трималися за руки й виглядали закоханими. Відомо, що Джеремі був раніше одружений і має двох дітей від попереднього шлюбу.

Перші знімки та відео весільної церемонії Лани Дель Рей та Джеремі Дюфрена опублікували DailyMail. На них видно, як Лану веде до вівтаря її батько Роб Грант, а сама співачка тримає в руках весільний букет.

39-річна Лана Дель Рей для цього особливого дня обрала елегантну довгу білу сукню з декольте та невеликим шлейфом, а волосся зібрала в акуратну зачіску. Джеремі Дюфрен надів класичний чорний костюм, білу сорочку і коричневі шкіряні туфлі.  

Привітати молодят з важливою для них подією — прийшли лише найближчі родичі та друзі. Цікаво, що у своїх соцмережах Лана поки не ділиться радісною новиною, але її фани вже активно обговорюють цю інформацію та публікують весільні фото співачки.

Фото та відео весілля Лани Дель Рей

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під пісню The Beatles: син Майкла Дугласа опублікував щемливе відео, зроблене під час його поїздки в Україну

Більше новин