Людмила Барбір розповіла про найекстремальніший ефір "Сніданку з 1+1"

Популярна телеведуча  Людмила Барбір дала інтерв'ю газеті "Сьогодні". 

Популярна телеведуча  Людмила Барбір дала інтерв'ю газеті "Сьогодні".

Завжди усміхнена красуня розповіла, які труднощі доводиться долати ведучим ранкового шоу. На роботу Людмила Барбір прокидається о п'ятій ранку, але це, звісно, не найважче.

"Кожний прямий ефір  - це той ще екстрим. Адже ніколи не знаєш, чи мине він гладко, чи стануться обставини через які команді доведеться викручуватися, і обов'язково непомітно для глядача. Але найекстремальніший ефір  - 6-годинний марафон під час Майдану. Нам просто подзвонили вночі і сказали, що ми будемо вести "Сніданок" з 6:00 до 12:00. І, напевно, найскладніший ефір: нова інформація надходила кожні 10 хвилин, ми не знали списку гостей. Інтерв'ю могли перервати і повідомити про пряме включення журналістів з Майдану або перервати нас для екстреного випуска ТСН".

До того, ж ведуча "1+1" - молода мама. Людмила зізналася, що її син Тарасик вже звик до  мами "у телевізорі", але так було не завжди.

"Коли йому був рік, а я ще тільки почала працювати у "Сніданку", він підходив до екрану і гладив його рукою, розмовляючи зі мною. Іноді міг заплакати і кликати мене з екрану. Зараз він уже звик, і для нього це – данність".

Читайте також: Людмила Барбір озвучила веселого тиранозавра у новому мультфільмі

Зараз маленький синочок ведучої дуже любить навідувати її на роботі. Голосом його мами розмовляють героїні таких блокбастерів як "Аватар", "Росомаха", "Джанго Вільний", а також життєрадісна Ремзі, яка так припала до душі Барбір. 

"Тарасик дуже зрадів, коли  прийшов до студії, де я озвучувала тиранозавра Ремзі для мультика "Добрий динозавр", щоб знявся у репортажці для "Сніданку".

Робота над цим мультиком була величезною відповідальністю для ведучої "Сніданку з 1+1", адже динозаври - улюблені персонажі її Тарасика.

Повне інтерв'ю з  ведучою "1+1" шукайте у номері газеті "Сьогодні".

Більше новин