«Мені мої 48 подобаються такими, якими вони є»: Марічка Падалко розкрила свої секрети краси

Марічка Падалко розповіла, які процедури допомагають їй підтримувати красу шкіри

Ведуча ТСН і 1+1 Марафон Марічка Падалко розкрила свої секрети краси і розповіла, що допомагає їй підтримувати красу шкіри.

В інтерв'ю Аліні Доротюк відома українська ведуча зізналася, що цього літа зробила кілька процедур RF ліфтингу.

«Я вважаю, що я виглядаю на 48. Мої 48 такі, а в когось – вони інші. Цього літа я зробила три процедури RF ліфтингу. Це процедура, яка робить обличчя більш підтягнутим. Щоразу для себе я вирішувала, що якщо я захочу прибрати зморшки, то я зроблю щось після 40. А в 40 я вирішила, що після 45… а зараз думаю: «А може після 50?», - зізнається вона.

Падалко також відповіла, чому не є прихильницею уколів краси і не робить пластичні операції.

«Я не роблю не тому що вважаю, що не можна цього робити. Я просто не впевнена, що мені буде краще від цього. Я не впевнена, що якщо зникнуть зморшки біля очей, то я матиму кращий вигляд. Якби я була впевнена, що після того, як приберу зморшки, я матиму кращий вигляд, то, можливо, я б щось зробила. Я не бачу в цьому жодного криміналу. Мені мої 48 подобаються такими, якими вони є», - повідомила ведуча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Очікували, що все буде більш пафосно»: Марічка Падалко розповіла, які враження на неї справив Майкл Дуглас і чи хвилювалася перед інтерв'ю з ним

Більше новин