Марлен Каримов був вражений реакцією Ані Лорак на свій виступ

Для Марлена було несподіванкою, що Ані Лорак так відреагувала на його виступ

24-річний Марлен Каримов з Бахчисарая став першим учасником шоу "Голос країни. Перезавантаження". Саме цей голос змусив Ані Лорак упасти до його ніг перед сценою.

В інтерв'ю Viva.ua Марлен розповів, як потрапив на проект, що його найбільше вразило.

"Ніколи раніше не брав участь у таких проектах. Але друзі і знайомі постійно говорили: "Давай! Тобі потрібно спробувати!". Я погодився, щоправда на турецький "Голос країни", бо знаю турецьку мову, співаю турецькою. Друзі навіть заповнили та відправили за мене анкету. Але так сталося, що один з них забув про дату передкастингу і ми запізнилися. Спочатку я трохи засмутився, але потім взяв себе в руки: буде ще шанс. Повертаюся з Туреччини, заходжу додому і бачу рекламу - Ані Лорак запрошує на кастинг "Голосу країни", - розповів він.

За словами Марлена, для нього було несподіванкою, що Ані Лорак так відреагувала.

"Я співав "Historia de un Amor". І насправді сталася історія одного кохання. Все вийшло настільки природно. Було дуже приємно, що Ані Лорак допомогла доспівати цю пісню. Тому що стільки переживань за лаштунками накопичилося, а вона ніби рукою їх зняла", - сказав співак і жартома додав, що ще ніколи дівчата не ставали перед ним навколішки.

Нагадаємо, під час першого ефіру сліпих прослуховувань Ані Лорак першою повернулася до Марлена, а потім вибігла на сцену і просто впала йому до ніг.

"Я йшла за покликом серця, не контролюючи своє тіло, бо це звучало божественно", - зазначила вона.

Більше новин