Модель plus size Тетяна Мацкевич показала фото з весілля

Суддя проекту Модель XL відсвяткувала річницю.

Учора, 18 жовтня, відома у Європі латвійська модель plus size, суддя проекту Модель XL Тетяна Мацкевич відсвяткувала річницю весілля. У своєму Instagram вона опублікувала романтичні світлини, на яких позує у розкішній сукні з чоловіком. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі набирає обертів флешмоб #ХтоСказав

 

Сьогодні у нас річниця весілля. Як швидко летить час. Таке відчуття, ніби вчора стояла і нервувала, поки наречений виспівував під вікном, викуповуючи мене у подружок, - підписала фото Тетяна Мацкевич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відома модель «плюс-сайз» Тетяна Мацкевич розповіла, як полюбила своє тіло

Нагадаємо, прем'єра проекту Модель XL, який покликаний не тільки розширити загальноприйняте уявлення про жіночу красу, а й допомогти багатьом дівчатам повірити в себе і полюбити своє тіло, глядачі побачать 31 жовтня о 22:00. 

Тетяна Мацкевич поділилася, як оцінювали дівчат члени журі під час зйомок проекту: «Кожен із нас оцінював учасниць на основі свого досвіду. Але, якщо питання було спірне, то ми завжди намагалися знайти компроміс і прийти до єдиного рішення. Подовгу обговорювали ту чи іншу учасницю, намагалися оцінити її потенціал. Ми дуже відповідально поставилися до цього процесу, щоб максимально дати шанс кожній дівчині виявити себе».

Більше новин