Модні зачіски: 5 трендів, які не можна пропустити

Просто, але стильно.

Коли хочеться змін, але не знаєте, з чого почати – почніть із зовнішності. Наприклад, поновіть зачіску.

Для цього необов'язково прощатися з довжиною волосся або зважуватися на фарбування. Спробуйте додати образу свіжості за допомогою одного або декількох трендів. Тим паче, більшість модних зачісок з нашої добірки легко повторити в домашніх умовах.

Мокре волосся

Одну з найпопулярніших зачісок для глянцевих фотосесій і червоних доріжок тепер можна носити в повсякденному житті. Нанесіть на підсушене рушником волосся піну або гель для укладки і розподіліть гребінцем по всій довжині. Щоб зачіска виглядала трохи більш природною, обробіть пасма пальцями.

@kylievonnahme

@lucy_gedjeyan

Низькі хвости і коси

А краще – і те, й інше в одній зачісці. Ви здивуєтеся, наскільки цікаво може виглядати звичайний низький хвіст, якщо до нього додати одну або кілька косичок. Експериментуйте з плетінням і товщиною, додавайте застібки, резинки і прикраси для волосся. Пасма можна випрямити і зробити ідеально гладкими, а можна збити на потилиці, щоб з'явився об'єм.

@kathleen_hair

@viola_pyak

Кольорові корені волосся

Якщо ви поки не наважуєтеся на яскраве фарбування, а тренд з тонованими пасмами здається застарілим, випробуйте хіт сезону – корені неочікуваного відтінку. Особливо, якщо ви платинова білявка. Кольори для фарбування краще підбирати ніжні – бузковий, небесно-блакитний або рожевий. Це також компромісний варіант для тих, хто хоче виділятися, але хвилюється, що локони не витримають «барвистої» атаки.

@jeffreyrobert_

Незвичайні пучки

Як і у випадку з низькими хвостами й косами, чим цікавішим буде пучок – тим краще. Головне, щоб вузол виглядав вільно і недбало. Можна зав'язати хвіст, розділити його на кілька пасом і кожну згорнути в джгут. Потім переплести їх між собою і обмотати навколо основи хвоста. Простий, але елегантний прийом – задіяти в плетінні стрічку.

@alexgaboury

@viola_pyak

Випущені пасма

Як миттєво зробити образ жіночним і сексуальним? Додати з обох боків пасма, які начебто недбало вибилися із зачіски. Щоб підсилити ефект, накрутіть локони на широку плойку. Пильніше придивитися до такої зачіски для волосся варто власницям широкого обличчя: пасма скорегують форму і приховають щічки.

@kathleen_hair

@michaelgrayhair

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:10 модних зачісок для довгого волосся

Більше новин