Від страхітливих до вишуканих: 7 модних ідей манікюру на Гелловін 2024

Пропонуємо ідеї та варіанти дизайну нігтів на Гелловін 2024, які підкреслять вашу унікальну особистіть.

Гелловін або Хелловін (Halloween)  — одне з найпопулярніших свят, що відзначають в ніч з 31 жовтня на 1 листопада. У 2024 році дата святкування припадає на четвер. Традиційно у цей період заведено влаштовувати костюмовані вечірки зі святковими атрибутами. Дорослі та діти перевдягаються у костюмі різноманітних персонажів та створюють відповідний макіяж, найчастіше страхітливий. Доповненням образу або окремою його частиною може бути нейл-арт. Розповідаємо, який манікюр на Гелловін можна зробити.

Майстри манікюру вже активно демонструють результати своїх робіт, надихаючи на створення не лише дизайнів у традиційних святу помаранчевих та чорних кольорах, а й більш ніжних та легких відтінках.

Отже, обираючи кольори для манікюру на Хелловін, ви можете зосередити увагу на яскравих помаранчевих, чорних, білих, золотистих, рожевих, коричневих відтінках. Головне — додати відповідний святковий дизайн. Наприклад, намалювати чи використати наліпки гарбузів, привидів, павутиння, монстрів тощо.

Пропонуємо для натхнення 7 ідей манікюру на Хелловін 2024 від майстрів нейл-арту.

Раніше ми розповідали відтінки, які завжди виглядають розкішно. Дивіться трендові варіанти елегантного манікюру на осінь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бітлджус, Барбі та українські поп-зірки: 10 ідей для яскравих образів на Гелловін 2024

Більше новин