Наступного понеділка перший скандал. Хто ризикує піти з шоу?

Кожен ранок проект "Діти напрокат" готує учасникам експерименту найнесподіваніші іспити на перевірку міцності почуттів, нервів та витримки.

Кожного ранку проект "Діти напрокат" готує учасникам експерименту найнесподіваніші іспити на перевірку міцності почуттів, нервів та витримки. З кардинально новим графіком життя одній з пар учасників забракне сил витримати фізичне та моральне навантаження від перевірки батьківством. То ж глядачі стануть свідками першого скандалу на шоу в одному з будиночків учасників.

У тимчасових матусь розпочнеться справжня паніка, коли вони дізнаються про те, яке випробовування доведеться їм пройти. Дехто з дівчат не зможе приборкати свій страх і нервове напруження та буде змушений кликати справжню маму на допомогу. Ганні з рожевого будиночку доведеться самостійно доглядати двох дітлахів та встигати займатися хатніми справами. А тимчасовий татусь проміняє свою дівчину та малюків на симпатичних співробітниць, гроші та пироги.

В кого з учасників не витримають нерви, та хто буде змушений покинути дитину на няню? Хто зі справжніх батьків втрутиться у процес догляду за своєю дитиною? Чий малюк за півтори доби жодного разу повноцінно не поїсть? Хто з тимчасових татусів влаштує на шоу суцільний хаос та не впорається з годуванням дитини? Та чому сюрприз від справжніх батьків обурить та роздратує декого з учасників експерименту?

Дізнаємося у понеділок, 5 вересня о 21:15 на телеканалі 1+1!

Більше новин