«Я думала, що вже виплакала всі сльози»: Неля Шовкопляс показала рідкісні фото з татом і присвятила йому щемливий допис

Неля Шовкопляс поділилася щемливими спогадами про тата і показала його рідкісні фото

Ведуча Сніданку з 1+1 Неля Шовкопляс опублікувала на своїй сторінці в Instagram рідкісні фото з батьком і присвятила йому щемливий допис.

Шовкопляс повідомила, що батько міг відзначити своє 60-річчя.

«Сьогодні тату могло б виповнитися 60! Вже 17 років його немає зі мною… Завжди зі сльозами на очах дивилась на дівчат, які на власних весіллях мали фантастичну можливість затанцювати разом з татом… І усвідомлювала, що в мене такого вже ніколи не буде…», - написала ведуча.

Вона також зізналася, що часто думає про те, яким він міг би стати дідусем для її синів Матвія та Тимофія.

«Я часто думаю яким би він був дідусем моїм синам?! Можливо грав би з Матвієм у футбол і підтримував його на товариських матчах… Можливо навчив би когось з моїх синів співати, грати на гітарі чи барабанах. А може битися і давати відсіч усім, хто ображає когось з родини! Не знаю…», - продовжила ведуча.

Шовкопляс поділилася щемливими спогадами про тата, зізнавшись, що він мав волелюбний і суворий характер:

«В мене не так багато спогадів про тата, отих справжніх, теплих, які так важливі для дівчинки, для донечки. Але я точно знаю, що ніколи не забуду його запах і яким було на дотик його густе волосся. Як ми з ним дивились футбол, лежачи під телевізором. Як він відвів мене в музичну школу. Як внутрішньо пишався коли я виходила на сцену. Як стояв біля мене на рентгені коли я лежала на холодному лікарняному столі зі зламаною рукою. Як приніс на день народження шапочку, шалик і рукавички з красивою гусеничкою різнокольоровою і вітав мене, стоячи на вулиці холодним січневим вечором, а я не хотіла відриватись від нього. Як хотів мене вберегти від усього на світі і через це був суворий. Моя творча, вільнолюбна, іноді різка частина в характері точно від нього…», - зазначила вона.

В емоційному дописі Шовкопляс зізналася, що протягом багатьох років намагалася прийняти смерть тата, але все ще не може стримати сльоз, дивлячись на його фото.

«Він любив так, як вмів, і я б зараз все на світі віддала аби тільки він жив… Тато насправді мало побачив в своєму житті, думаю йому часто було важко… Але як справжній чоловік він мужньо тримав лице і намагався не показувати свої слабкості… Чесно, я думала, що вже виплакала всі сльози на терапіях, прийняла смерть тата, відпустила його, але сьогодні одне фото і спогад його колеги по футбольній команді ( дякую вам, пане Юрію) мене розчулили в мить… Час не лікує, він просто трішки притупляє біль, але точно не лікує… Я сумую за тобою, тато, дуже сильно… З днем народження», - написала ведуча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В шкільні роки та зараз: як змінилися Олексій Суханов, Катерина Осадча, Неля Шовкопляс, Тімур Мірошниченко та інші ведучі 1+1 Україна

Більше новин