12 образів вагітної Меган Маркл, які закохують із першого погляду (фото)

Надихатися можуть не лише вагітні.

Модні експерти зазначають, що Меган Маркл стала більш вишуканою після того, як приєдналася до королівської родини. Навіть британський Vogue віддав їй третє місце у рейтингу ікон стилю-2018.

Мінімалістичний, сучасний стиль дружини принца Гаррі викликає захоплення у багатьох жінок. Тому доказ — і наш огляд найкращих образів вагітної герцогині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мама Меган Маркл приїхала у Великобританію

РОЗКІШНІ СУКНІ

Екс-акторка Меган Маркл уміє виглядати по-голлівудськи. На прем’єрі Цирку Дю Солей вона з’явилась у блискучій темно-синій сукні з розрізом від Roland Mouret, а для появи на British Fashion Awards обрала вишукану чорну сукню Givenchy на одне плече.

Герцогиня чарувала вбраннями і під час візиту до Марокко. Чудово пам’ятаємо її червону сукну Valentino вільного A-силуету та блакитну сукню з рослинним принтом Carolina Herrera. Одним із найбільш вишуканих та особливих став кремовий look, у якому дружина принца з’явилася на прийомі в британського посла в Марокко Томаса Рейлі. Меган вдягнула шовкову сукню-каптан Christian Dior, створену спеціально для неї. 

ЕЛЕГАНТНІ ДУЕТИ

«Візитівкою» стилю вагітної Меган Маркл стали елегантні злагоджені «дуети», створені з суконь і пальт (або піджаків). До Королівського національного театру герцогиня Сассекська завітала у персиково-бежевому костюмі: сукні Brandon Maxwell, яка підкреслила її вагітний животик, та блейзері у тон. 

Для наступного виходу дружина принца обрала total black образ: сукню і пальто від Givenchy, які доповнила улюбленими бежевими човниками Manolo Blahnik’s.

Далі надихайтеся вишуканими образами Меган Маркл, які варто взяти на замітку.

СТИЛЬНА ПОВСЯКДЕННІСТЬ

Значно рідше ми бачили герцогиню у повсякденному одязі, але не можемо не згадати її casual образи. Меган показала стильні комбінації комфортних речей. Як ось вагітна герцогиня потрапила в об’єктиви фотокамер у спортивному костюмі, бежевому класичному пальто, кросівках та кепці Adidas. Стильно вона виглядала і в чорних скіні, джемпері в бретонську смужку та куртці кольору хакі.