Ольга Мельник розповіла про падіння в фіналі й подальшу співпрацю з Лазарєвим

Під час сольного виконання дівчина поранилася на сцені, однак змогла доспівати до кінця. 

Підопічна Сергія Лазарєва Ольга Мельник стала окрасою суперфіналу "Голосу країни. Перезавантаження". Під час сольного виконання дівчина поранилася на сцені, однак змогла доспівати до кінця. У першому етапі Олю підтримали глядачі й здійснили її грандіозну мрію – заспівати з наставником. Нехай ця дівчина не стала "Голосом країни", проте набула цінного досвіду і навіть подолала на проекті одну зі своїх фобій.  

- Олю, вітаю тебе з успіхом у нашому шоу. Чи усвідомила ти вже, що проект скінчився?

- Я розумію, що вже все…  Немає отієї біганини, нікуди не поспішаю… Тому, звісно, трохи складно. Настав невеличкий "відхідняк". Сподіваюся, він триватиме максимум тиждень.  Трохи відпочину і буду знову працювати (усміхається).

- А який настрій у тебе був перед фіналом?

- Я йшла, щоб отримати задоволення, хотілося кайфонути від того, що я роблю. Кайфонула! Та так, що впала (усміхається).

- На репетиціях такого не траплялося?

- Ні. Сукню пошили за ніч до фіналу, тож на репетиціях я була в іншому одязі.  Ну що вже зробиш? Так сталося: повіяв вітер, я заплуталася,  спіткнулася об декорацію і впала.

- Як ти зараз почуваєшся?

- У мене загоюються ноги й рука гоїться потихеньку. Я взагалі радію, що жива лишилася й голову не розбила.

- Тобі перед ефіром "чорна кішка" дорогу не перебігала? Щось вказувало на те, що може трапитися халепа?

- Так. В мене були передчуття. Навіть мамі сказала: "Уявляєш, якщо я впаду на сцені". Ми з нею трохи посміялися, і я забула про все це перед своїм виходом. А коли впала, у голові одразу постало: "Я ж знала!" Словом, інтуїція у мене хороша. Але після цієї ситуації я тепер узагалі не боюся падати перед глядачами. У мене раніше справді була така фобія. Я щоразу виходила на сцену й казала собі: "А що ж буде, коли я впаду? Що я робитиму? Мені, певно, буде соромно". І ось я впала. У прямому ефірі (сміється) і позбулася цього страху. Це такий собі сценічний досвід.

- Тебе дуже підтримав Сергій Лазарєв…

- Він сам злякався, коли помітив кров у мене на сукні й на руці. Я це побачила. Він мене заспокоїв, сказав: "Так, забуваємо все, ти молодчинка, готуємося співати далі". Мені це дуже допомогло в той момент. Хоча на сцені я пережила шок. Я не знаю, як доспівала, як швидко встала. Це й досі лишається для мене загадкою.

- Ані Лорак сказала, що дует із Лазарєвим був твоїм найкращим виступом на проекті. Ти теж так вважаєш?

- Мабуть, так. Це дуже складна пісня. І поза шоу я би ніколи не взялася її виконувати. Тож я певною мірою випробувала себе. Я співала з ТАКОЮ людиною! Мені не те що не хотілося взяти погано нотку, не хотілося підставити, не хотілося зробити щось не так… Звісно, у нас були помилки, але я думаю, що це нормально. Мені дуже сподобалося співати з Сергієм дуетом. Зізнаюся, що навіть не нервувалася - після падіння я вже взагалі нічого не боялася.

- А що тобі сказав Сергій, коли оголосили, що ти не проходиш далі?

- Якщо чесно, то ми відчули, що вердикт буде саме таким. Коли Марлен пройшов, ми з Сергієм переглянулися і поглядом домовилися, що не будемо засмучуватися. Моєю ціллю було дійти до дуетного виступу. І я це зробила.

- Після того, як покинула проект, за кого вболівала, за Марлена чи зі Ігоря?

- У проекті лишилося два хлопці, тож вийшов дуже справедливий бій. Я вболівала за них обох. І була б рада перемозі кожного з них.

- Чи не пропонував тобі Сергій співпрацю після завершення шоу?

- Не пропонував, але сказав, що у будь-якому випадку допомагатиме учасникам своєї команди. Як артист, як тренер. І я сподіваюся, що його завантаженість не завадить час від часу тішити нас порадами.

- Після вирішального ефіру Святослав Вакарчук вирушив зі своєю командою святкувати. А як закінчився твій вечір минулої неділі?

- У нас теж банкет. Я поговорила з продюсерами, режисерами. Вони порадили мені рухатися у цьому ж напрямку. І мені було дуже приємно це чути. Адже бачили, яких зусиль я докладала. Як на мене, ліні у нашій справі не має бути взагалі.  

- У тебе такий виснажений голос. Зі зв'язками все добре?

- Він дуже втомився і взагалі не хоче зі мною мати справи (сміється). Йому теж треба відновитися, адже на проекті було велике навантаження для зв'язок. Мій голос каже: "Олю, не розмовляй!" (сміється). Мені здається, що в учасників, які покидали шоу раніше, "реабілітація" відбувалася якось швидше. Фіналістам же буде непросто.

Я не можу сказати, що засмутилася через те що не стала "Голосом країни", адже отримала на проекті дуже багато. Усе, що відбувається – на краще. І я це знаю.

Більше новин