Пара Пономарьова продовжує лідирувати, а в інших відсутній дух змагання

Чергові 30 балів отримали до своєї скарбнички Олександр Пономарьов та Ірина Кулик після виконання пісні "Ніч яка місячна".

Чергові 30 балів отримали до своєї скарбнички Олександр Пономарьов та Ірина Кулик після виконання пісні "Ніч яка місячна". Пара недовго думала над постановкою номеру та просто відтворила деякі фрагменти з кінострічки "В бой идут одни старики". Підтримати популярного співака цього разу прийшли представниці українського шоу-бізнесу: світські левиці Світлана Вольнова, Наталія Окунська та ресторатор Маргарита Ващук. Саме вони скандували ім'я Олександра після їх виступу з Іриною та аплодували голосніше за всіх інших глядачів у залі. До речі, під час цього номеру мурахи по тілу були у всіх без виключення людей, а Вікторія Лук'янець навіть заплакала – настільки зворушливими були постановка та виконання відомої пісні.

Максимальні оцінки також дісталися Джамалі та Владу Павлюку – їхній номер про Джеймса Бонда та його дівчину зірвав бурхливі овації, а популярна співачка нарешті почула компліменти щодо сили свого голосу та вміння ним володіти. Втім, за лаштунками найбільше Джамалу хвилювала її сукня – з напівпрозорими елементами, задекорованими тканиною тілесного кольору, вона мала бути дуже обережною, аби не виглядати у світлі софітів оголеною. На щастя, обійшлося без казусів, і пара залишилася задоволена собою та результатом виступу.

Найбільш неоднозначним дуетом на проекті, напевне, є Тіматі та Наталія Шелепницька. Для своїх виступів вони обирають репертуар, який, в першу чергу, до вподоби російському реперу. Проте, як справжній професіонал, Наталія не скаржиться, а, навпаки, дуже задоволена не тільки новим життєвим досвідом на сцені шоу, але і своїм партнером.

Натомість, залишилися не в захваті від свого виступу Альона Вінницька та Володимир Козлов. "Незважаючи на те, що наш номер оцінили не дуже високо, ми не впадаємо у відчай, а продовжуємо процес самовдосконалення, - говорить Альона. – Найважливішою для нас є реакція глядачів, хочеться максимально передати стан пісні, її емоційність. Ми будемо намагатися докладати всіх сил, вокальних та артистичних вмінь, аби завоювати увагу глядача. А відчуття змагання немає, хочеться просто гідно виступити".

І хоча гарно заспівати – це важливо, не меншу роль грають оцінки й коментарі членів журі. Адже за правилами проекту перемогу одержить та пара, яка стабільно вражатиме своїми виступами суддів. Поки що з цим завданням блискуче справляються Олександр Пономарьов та Ірина Кулик – другий ефір поспіль вони отримують найвищі оцінки. Подивимося, чи буде фортуна на їхньому боці наступного тижня, адже дуетам доведеться показати всі свої таланти у рок-жанрі.

Більше новин