Переможець "Голосу країни" Іван Ганзера створив мульткліп на пісню "Не поставлять Україну на коліна"

Пісня, яка звучить у відео, дуже знакова для Ганзери, адже презентував він її  під час буремних подій на головній площі столиці.

Переможець першого сезону шоу "Голос країни" Іван Ганзера в дуеті із Заслуженим артистом України Миколою Янченком презентував мульткліп на пісню "Не поставлять Україну на коліна".

"Нещодавно в мене народилася донька і, незважаючи на її маленькій вік, мені доводиться дивитися дуже багато мультиків. От я й подумав, чому б не зробити свій. Нам навіть не довелося вигадувати якийсь зарозумілий сюжет. Я просто зобразив у подіях цього мультфільму те, як я бачу ситуацію в Україні і те як би я хотів її бачити", - прокоментував tsn.ua Ганзера. 

Пісня, яка звучить у відео, дуже знакова для Ганзери, адже презентував він її  під час буремних подій на головній площі столиці.

"Чесно кажучи, я дуже боявся співати "Козу Мар'яну" зі сцени Майдану тому, що композиція достатньо іронічна і її могли не всі зрозуміти. Але, слава Богу, українці мають добре почуття гумору. Сподіваюся, що цей мульт хоч трішки додасть хорошого настрою та оптимізму українцям напередодні 23-річниці Незалежності", - зауважив співак.

Нагадуємо, що триває кастинг четвертого сезону шоу "Голос країни". Записатися можна тут

Більше новин