Пишно і розкішно: Красуні plus size вийшли на подіум в образі гейш

Дівчата продефілювали в ексклюзивних кімоно.

На телеканалі 1+1 триває показ реаліті-шоу Модель XL, яке кинуло виклик суворим стереотипам краси у світі моди.

Після масштабного кастингу, у якому взяли участь понад 2000 дівчат із пишними формами з різних куточків України та інших країн, суворе журі та креативна група проекту відібрали 30 красунь. Їм доведеться пройти кілька випробувань, щоб потрапити до десятки найкращих та продовжити участь у проекті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 пишних красунь, які змінили світові уявлення про моду

Зокрема, сьогодні о 22.00 глядачі 1+1 побачать, як пишнотілі красуні вийдуть на подіум в образах гейш.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Няня доньок Камалії приголомшила суддів Модель XL

Зйомки проекту «Модель XL» відбувались в самому серці Києва в одній із столичних галерей. Дівчата дефілювали на подіумі у яскравих кімоно з довгими рукавами. Цікаво, що вбрання для кожної дівчини створювали на замовлення спеціально для зйомок проекту. Найбільший розмір кімоно, яке довелося пошити для красунь, досягав XXXL. Різноманітні візерунки, зображення квітів і традиційних для Японії журавлів, які прикрашають кожне кімоно, розроблялись відділом стилю телеканалу 1+1 і розписувались вручну майстром. Довершували образ кожної дівчини стильна зачіска та вплетені у волосся квіти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На подіум Модель XL вийшла палка прихильниця Андре Тана

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відома модель «плюс-сайз» Тетяна Мацкевич розповіла, як полюбила своє тіло

Малюнки на кожному кімоно – це адаптація традиційних японських мотивів до сучасних модних тенденцій, – коментує головний стиліст каналу 1+1 Ольга Слонь.

Нагадаємо, проект Модель XL, який створений за німецьким форматом Curvy Supermodel, покликаний не тільки розширити сучасне поняття краси, але і допомогти простим жінкам стати впевненішими у собі, позбутися комплексів, стереотипів і полюбити своє тіло таким, яке воно є. У проекті 10 дівчат розміру плюс-сайз виконуватимуть різні завдання і боротися з власними комплексами під наглядом суворого і професійного журі, своїм прикладом доводячи, що природна краса – це не тільки здоров'я, але й привабливість, жіночність та сексуальність.

Дивіться новий цікавий випуск Модель XL сьогодні о 22.00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що таке бодішеймінг і чому це погано

Більше новин