«Плачемо»: Тімур Мірошниченко зворушив відео, як змінився його прийомний син за рік

Тімур Мірошниченко та його дружина Інна показали, як за рік змінився їхній прийомний син і зворушили Мережу до сліз

Ведучий ЖВЛ Представляє Тімур Мірошниченко показав, як змінився його прийомний син Марсель через рік після усиновлення.

Мірошниченко та його дружина Інна опублікували зворушливе відео та розповіли про складний шлях, який пройшли заради щасливого ​​майбутнього своєї прийомної дитини.

«22 червня 2023. Ми стоїмо в залі суду, тримаємося за руки і плачемо, бо щойно суд оголосив, що Марсель офіційно наш син! Плачемо, бо розуміємо, що пройшли дуже складний шлях до цього. Плачемо, бо ніхто не вірив у нього до нас. Плачемо, бо знаємо, що зробимо його щасливим! «Це складний випадок, немає ніяких гарантій» казали нам. «Подивитесь на нього за рік…», - відповів тоді Тім», – поділилася Інна.

Зіркові батьки також розповіли про зміни у здоров'ї та поведінці маленького Марселя. Дружина Мірошниченка назвала ці зміни «феноменальними» і поділилася, яким став їхній син за рік життя з люблячими та дбайливими батьками.

«Пройшов цей рік. Усього рік, який зцілив життя! Це феноменальні зміни. Марсель подолав складні діагнози і за рік в сім’ї майже наздогнав однолітків. Він ходить, бігає, їздить на самокаті. З хлопчика, який не мав емоцій і усього боявся, Марс перетворився на хохотуна, який прагне вивчати все беззупинно! Прагне обіймів, біжить, аби поцілували колінку після удару, засинає на грудях батьків. Такі прості речі, які говорять про привʼязаність!», - додала Інна.

Нагадаємо, Тимур та Інна Мірошниченко проходять процес усиновлення другої дитини. Пара також виховує двох біологічних дітей – сина Марка та дочку Мію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Було важко стримувати сльози»: Тімур Мірошниченко, Юрій Горбунов та Святослав Гринчук – про найзворушливіші моменти зі своїми дітьми

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

Loading...

Більше новин