«Проблеми з лікуванням»: Кейт Міддлтон зіткнулася з ускладненнями після хіміотерапії

Кейт Міддлтон зіткнулася з ускладненнями після хіміотерапії під час лікування раку.

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон, яка продовжує лікування від онкологічної хвороби, зіткнулася з ускладненнями після хіміотерапії.

Про це повідомила королівська кореспондентка видання Vanity Fair Кеті Ніколл. Вона зазначила, що одне з джерел з близького оточення Міддлтон підтвердило інформацію про те, що існують деякі проблеми з лікуванням.

«Джерела, дуже близькі до принцеси Уельської, розповіли мені, що спочатку вона мала проблеми з лікуванням. Профілактична хіміотерапія – річ не з приємних. Були побоювання, що після серйозної операції та досить тривалого періоду відновлення їй доведеться знову пройти лікування», - заявила королівська кореспондентка.

Незважаючи на лікування, Міддлтон планує повернутися до роботи, як тільки це дозволить стан її здоров'я, і ​​вона отримає дозвіл від своєї медичної команди. Нагадаємо, раніше в Мережі з'явилися численні чутки про те, що Мідлтон може ніколи не повернутися до своїх королівських обов'язків.

«Вона на 100 відсотків повернеться: щоб знову бути принцесою Уельською та продовжувати ту величезну роботу, яку вона робила раніше. Це станеться, коли настане час, і коли вона буде готова. Дуже важливо, щоб вона отримала схвалення своїх лікарів», - додала Ніколл.

Тим часом Кенсінгтонський палац спростував чутки, що Мідлтон вирушила на лікування від раку в США. Раніше західні ЗМІ повідомили, що принцеса нібито лікується в онкологічному центрі доктора медицини Андерсона в Х'юстоні, штат Техас. Втім, представники палацу заявили, що Міддлтон, як і раніше, перебуває у Великій Британії.

Зазначимо, востаннє принцеса з'являлася на публіці понад п'ять місяців тому. Тоді Кенсінгтонський палац оприлюднив відеозвернення, в якому Міддлтон повідомила, що лікарі діагностували в неї рак. У середині січня вона перенесла планову операцію на черевній порожнині, за результатами якої лікарі виявили неназвану злоякісну пухлину.

Раніше у «Сніданку з 1+1» розбиралися, куди зникла принцеса Уельська і що сталося під час скандалу з фотошопом.

Loading...

Більше новин