Секрети успіху: як ведучі 1+1 media навчилися «робити з лимонів лимонад»

«Робити з лимонів лимонад»: ведучі 1+1 media поділилися, як не зламатися перед труднощами

Кожен із нас у своєму житті стикається з різноманітними викликами та несподіванками, які іноді здаються непереборними. Однак, мистецтво перетворення труднощів на можливості є ключовою навичкою, яка допомагає досягати успіху й зберігати оптимізм навіть у найскладніших ситуаціях. «Робити з лимонів лимонад» — надважливий скіл, який допомагає всупереч будь-яким обставинам йти до кінцевої мети, створювати неймовірні проєкти, запускати кампанії з мільйонними охопленнями тощо, бо ж кожна сфера підкидає свої «лимони», і тільки одиниці зможуть зробити з них «лимонад».

До слова, більше про брендинг надможливостей ви зможете дізнатися під час цьогорічного MRKTNG марафону, який уже 25 червня у Києві об’єднає маркетологів, креативників, піарників, комунікаційних, медіа- та диджитал-фахівців, які поділяться своїми практиками, як «робити з лимонів лимонад».

До заходу долучаться й корпоративні спікери 1+1 media. Так, модеруватимуть подію Володимир Рабчун, ведучий 1+1 media, та Ірина Прокофʼєва, ведуча 1+1 Марафон, спеціальна кореспондентка ТСН. Тиждень. Також в урочистому відкритті MRKTNG марафону візьме участь Нікіта Добринін, ведучий проєкту «Ближче до зірок» на телеканалі ТЕТ, тато, підприємець та інфлюенсер.

Так, ведучі 1+1 media розповіли про свої особисті історії, виклики, з якими вони стикалися, та методи, які допомогли їм перетворити невдачі на можливості для росту й розвитку.

«У списку улюблених цитрусових лимони десь на передостанньому місці. Але без них, погодьтесь, життя було б дуже прісним. Зараз уся країна живе за графіками світла. Я мешкаю на 20-му поверсі, і свій перший підйом пішки ніколи не забуду: збите дихання, болять коліна, розпашіле обличчя, хочеться пити. Але життя підкинуло лимони, тому робимо лимонад. У своєї педагогині з балету я поцікавилась тим, як ходити по сходах правильно та з користю для тіла. Тож відтепер маю безплатний, хоч і вимушений, спортзал, який більше не приносить так багато моральних страждань. А результат чекаю на кінець літа :)», — ділиться, актуальним наразі для усіх українців, досвідом Ірина Прокоф'єва. 

Своїми спогадами поділився і Володимир Рабчун:

«Пригадую, як ще малим якось, наприкінці літа, впав з роликів і зламав собі праву руку. Прикро було, біда, бо я, як і більшість з нас, чимало функцій виконував саме правою рукою, а тут ще й початок навчального року. Не конспектувати — проґавити значну частину важливого матеріалу. Вирішив навчитись писати й чистити зуби лівою! Відтак мало того, що впорався з цим завданням і став амбідекстером, так ще й просторове мислення покращив. І як результат — заліковий іспит з геометрії здав на відмінно!»

Своєю чергою Нікіта Добринін ділиться:

«Життя — цікаве, і іноді воно підкидає комусь десять “лимонів”, а комусь десять тонн “лимонів”, але це не привід здаватися. В якийсь момент я усвідомив, що хочу бути ще більш ефективним і корисним. Певний період був розгубленим, шукав, де можу реалізувати свій талант і свої сили, окрім медіа. Адже хочеться реалізовувати свою роботу, як бізнес — бути екологічним, стати допомогою та плечем для людей. Так прийшла ідея створення «Воркауту Добриніна». Це проєкт з допомоги людям і бізнесам в Україні усвідомити, як говорити чітко, зрозуміло доносити свої думки, не боятись виходити на сцену, проявлятись та ламати стереотипи і певні блоки».

Пам'ятайте: кожен «лимон», який підкидає вам життя, може стати чудовим «лимонадом», якщо ви будете вірити в себе, не здаватися та використовувати свої труднощі, як можливості для особистого й професійного зростання.

Більше новин