Сергій Лазарєв грає в театрі з екс-коханою, а живе з Дейзі

Напередодні старту нового сезону проекту "Голос країни. Перезавантаження" ми вирішили згадати маловідомі факти про одного із зіркових тренерів проекту.

Напередодні старту нового сезону проекту "Голос країни. Перезавантаження" ми вирішили згадати маловідомі факти про одного із зіркових тренерів проекту - Сергія Лазарєва.

1. Співак справляє свій день народження 1-го квітня. І з цим пов'язаний один доволі кумедний випадок. Батька Сергія не було поруч з мамою в той момент, коли у жінки почалися перейми. Тож, коли чоловіка почали вітати з народженням сина, він вирішив, що це "провокація" та першоквітневий жарт.

2. Сергій Лазарєв розпочав кар'єру співака ще в зовсім юному віці. Він був учасником популярного дитячого колективу "Непоседы", переміг у популярному телеконкурсі "Утренняя звезда", а з 1997 по 2003 рік його голос можна було почути у заставці у гумористичної програми "Ералаш".

3. Сергій закінчив Школу-Студію МХАТ. Вже на третьому курсі він отримав головну роль у спектаклі "Ромео та Джульєтта". Його партнеркою стала дівчина, в яку він вже давно був закоханий. Тож, як згадує артист, йому навіть грати нічого не довелося. Щоправда, поступово почуття закоханих охололи, а от творча співпраця не закінчилася – зараз вони знову грають в одному спектаклі. Наразі в репертуарі Сергія три п'єси та дві театральні премії - "Чайка" та "Хрустальная Турандот".

4. Зріст артиста – 178 сантиметрів, а вага – 77 кілограмів. Із 5-ти років Сергій займався спортивною гімнастикою, але був змушений покинути спорт через травму коліна. Тепер він кілька разів на тиждень відвідує спортзал. Адже вважає, що не має права виходити на сцену з "пивним животиком", бо повинен бути прикладом для своїх шанувальників.

5. Співак давно відмовився від жирного та фаст-фуду, а також обмежив вживання газованих напоїв та алкоголю. Його улюблена страва – тартар з яловичини, а напій – солодка кава з молоком.

6. Сергій зізнається, що поза сценою досить спокійно ставиться до одягу. Звичайні футболки, досить бюджетні годинники, а з прикрас лише натільний хрестик, який завжди з ним. Єдине, на чому Лазарєв не економить, - це взуття та парфуми. В нього близько 70-ти флаконів, і він постійно купує щось новеньке.

7. В цьому році Сергію виповниться 31, і він все частіше замислюється про шлюб та діточок. Поки що здійсненню цих планів заважає напружений графік артиста. Наразі Сергій привчає себе до відповідальності, опікуючись своє собакою Дейзі. Він взяв її з притулку та сам займається її вихованням.

8. Лазарєв вважає, що чесність – це найкраща політика у стосунках. Він вже давно дотримується цього правила та чекає того ж від жінки, котра буде поруч з ним.

9. Сергій категорично не сприймає виступи під фонограму. Адже хоче, щоб пострадянський шоу-бізнес рухався вперед. Кілька років тому він почав відмовлятися від більшості зйомок та концертів, однією з умов яких є виступ під "плюс". Щоправда, організатори заходів через це почали називати співака занадто вимогливим, жорстким та скандальним. На щастя, на проекті "Голос країни" жодних непорозумінь з артистом не виникне. Адже у нас все завжди тільки наживо.

Не пропустіть прем'єру вокального проекту "Голос країни. Перезавантаження"! Нагадаємо, що тренерами цього сезону стали Ані Лорак, Тамара Гвердцителі, Святослав Вакарчук та Сергій Лазарєв. Ведуча – Ольга Фреймут.

Перший випуск оновленого проекту дивіться 23 лютого. Початок - о 20:15. А також слідкуйте за нашими новинами у соціальних мережах. Спеціально для вас ми підготували ексклюзивне відео з-за лаштунків, яке протягом ефіру буде з'являтися на нашому сайті.

Більше новин