Сервіси онлайн-кредитування почали розігрувати машини

Не проґав свій шанс!

З 01.06.2019 по 31.08.2019 у кожного українця є шанс стати власником нового автомобіля Citroen С3 і запам'ятати це літо назавжди. До триріччя сервіс онлайн-кредитування MyCredit запустив супер-акцію «Рулимо в літо з MyCredit», в межах якої відбудеться розіграш 12 смартфонів, 3 телевізорів, і розіграш головного призу – Citroen С3.

Взяти участь і виграти цінні призи дуже просто. В період дії акції необхідно оформити позику в сервісі і зібрати певну кількість балів. Чим більше балів – тим більше шансів на перемогу.

«Рулимо в літо з MyCredit» – перша масштабна акція з відкритим рейтингом учасників. Клієнти бачитимуть накопичені бали в кабінеті користувача MyCredit, а також стежити за своєю позицією в рейтингу на сторінці акції. Дані будуть оновлюватися щодня, завдяки чому учасники завжди будуть знати, скільки балів не вистачає для потрапляння в ТОП.

Директор компанії MyCredit Дмитро Стензя дав коментар з приводу запуску акції:

«Чесність і відкритість – головна цінність команди MyCredit. Кожного дня з моменту запуску компанії ми слідуємо цим шляхом. Коли нашим клієнтам необхідно вирішити фінансове питання – ми завжди поруч і пропонуємо просте зрозуміле рішення. До Дня народження компанії хочу сказати спасибі всім, хто скористався нашим сервісом за те, що вже 3 роки вони обирають саме нас, і в знак подяки оголосити про нову прекрасну можливість для всіх вже існуючих і нових клієнтів стати власником класного автомобіля Citroen С3 і безлічі інших цінних подарунків».

MyCredit - сервіс онлайн-кредитування, який успішно функціонує на українському ринку з 2017 року. За три роки компанії вдалося двічі отримати нагороду Кращий сервіс онлайн-кредитування в рейтингу PaySpace Magazine, звання Краще підприємство країни в рейтингу Зірка якості, а також пройти другий рівень міжнародної сертифікації PCI DSS, яка є світовим гарантом безпеки даних власників платіжних карток. На сьогоднішній день клієнтами сервісу MyCredit вже стали понад 170 тисяч українців.

Взяти участь і дізнатися подробиці акції можна на сайті MyCredit.

Більше новин