Скоро стартує продаж Samsung Galaxy S10 plus в Україні

Зустрічайте новий флагман у магазинах Цитрус.

Відкрито передзамовлення в мережі Цитрус на крутий смартфон майбутнього – Samsung Galaxy S10 plus в білому, чорному і зеленому кольоровому рішенні. Перші покупці можуть придбати особливий гаджет за ціною від 32 999 грн. Офіційна дата виходу новинки очікується 8 березня 2019 року. Поспішайте оформити замовлення!

Ключові особливості S10 plus

Смартфон Galaxy S10 чудово адаптується до способу життя користувача. Гаджет зменшує інтенсивність блакитного світла на екрані, що сприяє більш комфортному перегляду і включає нічний режим, коли його щасливий володар лягає спати.

Ця модель має чудову контрастність екрану і поліпшену передачу кольору. Високоточна лазерна обробка дозволила приховати камеру всередині дисплея і при цьому зберегти відмінну якість фотографій.

Надздібності зарядки

Якщо раптом смартфон забули зарядити, він самостійно деактивує неактуальні функції для збереження енергоспоживання. Сама батарея має обсяг 4100 мАг, що дозволяє витрачати мінімум часу на зарядку.

Cамсунг C10 плюс здатний запросто ділитися енергією без проводів. Достатньо лише розташувати на ньому Qi пристрій. Причому, останні моделі GalaxyS10e, S10, S10 заряджаються швидше, ніж інші смартфони цієї лінійки від бездротової зарядки.

Неперевершений звук

Нова версія телефону компанії Samsung демонструє найчистіший тривимірний кінематографічний саунд. Об'ємне і висококласне звучання стало можливим завдяки Dolby Atmos, стереодинаміків AKG.

Цілий набір камер в кишені

Смартфон обладнаний найкращою системою об'єктивів на ринку: телефото камера відмінно наближає об'єкти без втрати якості, ширококутова камера використовується для повсякденної зйомки, а ультраширококутна – для створення розкішних панорамних пейзажів.

Передній об'єктив з подвійною лінзою прекрасно оптимізує налаштування світла. Він оснащений технологією 4K UHD, а також незамінною функцією Живий фокус, яка допомагає робити на Samsung S10 plus чудові селфі-знімки. Кілька фотографій, виконаних при поганому освітленні, тепер автоматично об'єднуються в один яскравий знімок.

Можна забути про невдалі кадри, адже є поліпшена оптимізація зображення. Програма розпізнає до 30-ти різних сцен і підбирає найбільш вдалі налаштування. З'явилася функція розпізнавання дефектів – коли на знімку з'явиться якийсь дефект, то програма повідомить про це користувачеві. Штучний інтелект допомагає вибудувати ідеальну композицію, грунтуючись на аналізі понад 100 млн фотографій.

Максимальний захист

Флагман отримав надійний захист від зовнішніх впливів – вологи і пилу, завдяки стандарту захисту IP68.

Максимальний персональний захист в Samsung Galaxy S10 plus став можливим за рахунок біометричної аутентифікації на вибір користувача. Найвищий ступінь надійності у випадку з ультразвуковим сканером відбитків пальців. Але також можна вибрати розпізнавання особи, малюнок, пін-код або пароль.

Про Цитрус

Цитрус являє собою мережу магазинів різноманітних гаджетів, що успішно працює з 2000 р Наш магазин – лідер з продажу на території України пристроїв бренду Apple. Сьогодні ми працюємо через цілу мережу, що складається з 51 торгової точки, а також інтернет-майданчики citrus.ua. Наша відмінність – робота в унікальному форматі ультрасучасних центрів розваг. У нас відкритий повний доступ для всіх людей до виставлених товарів, пристроїв для розумного будинку, різному електротранспорту, захоплюючим зонам віртуальної реальності.

Більше новин