Стало відомо ім'я другого зіркового тренера проекту "Голос. Діти" на "1+1"

Співак і продюсер Потап став другим зірковим наставником нового сезону проекту "Голос. Діти" на "1+1".

Співак і продюсер Потап став другим зірковим наставником нового сезону проекту "Голос. Діти" на "1+1".

"Я обожнюю дітей, і вже виховав цілу плеяду молодих артистів. Я більше продюсер і хороший менеджер, ніж вокаліст, і точно знаю, що робити, щоб зазвучали по-справжньому хороші пісні у виконанні дітей! До того ж, я викладач за освітою, і "Голос. Діти" стане перевіркою для мене - що я зможу зробити для діток, як вони зможуть вирости на цьому проекті, які знання я зможу їм передати. Все це дуже хвилює мене", - розповів Потап сьогодні в програмі "Сніданок з "1+1".

Також Потап зізнався, що під час роботи над проектом "Голос. Діти" він обов'язково буде прислухатися до думки власних дітей - 17-річної Наталії та 6-річного Андрія.

"Я дуже переживаю, як би нікого не образити, а навпаки - мені б хотілося дати новому вокальному поколінню більше шансів реалізувати себе. З дітьми не можна бути занадто суворим. Їх потрібно мотивувати, налаштовувати. Тому я буду намагатися дістатися до самої глибини душ маленьких вокалістів і відкривати дверцята цих душ, де ховаються найкрасивіші голоси", - каже Потап.

Нагадаємо, першим зірковим наставником другого сезону проекту "Голос. Діти" була оголошена Тіна Кароль. Ім'я третього тренера канал повідомить найближчим часом.

Ведучими проекту стали Катя Осадча та Юрій Горбунов.

Більше новин