Що гравці "Що? Де? Коли?" думають про перемогу Валерія Жидкова?

Зазвичай кращого гравця називає ведучий, але цього разу володаря Кришталевої сови визначали шляхом голосування, у якому взяли участь захисник інтересів знавців Микола Бр

Минулої суботи з рахунком 6:2 команда знавців перемогла телеглядачів у Суперфіналі сьомого сезону телеклубу "Що? Де? Коли?". Зазвичай кращого гравця називає ведучий, але цього разу володаря Кришталевої сови визначали шляхом голосування, у якому взяли участь захисник інтересів знавців Микола Бриленко, капітан команди студії "Квартал 95" Олена Кравець,  яка зазнала поразки у фінальній дуєлі, ведуча "Сніданку 1+1"  Марина Леончук та володар Кришталевої сови пятого сезону Андрій Шевченко.

Ведучий Олександр Андросов відмовився слухати самих знавців команди Арсена Малиновського та визнав кращим Валерія Жидкова. Хто б отримав сову, якби у них була змога висловити свою думку?

Анатолій Анатоліч: Я вважаю, що Валера Жидков за свої сезони в "Що? Де? Коли?" однозначно заслужив "Кришталеву сову". У нього були різні ігри, але однозначно він лідер команди студії "Квартал 95", а оскільки "Квартал 95" є одним із лідерів клубу, вже був саме час Жидкову забрати сову. І це був той самий випадок, коли це "саме час" перетворилося на результат.

Вадим Переверзєв: Якби вручали "Кришталеву сову" за гру, то від мене її отримав би Арсен. Але по сезону у мене взагалі не було питань, що повинен отримати Валера, тому що Валера дуже сильно витягав "Квартал". Плюс він мій друг. У мене, звичайно, не було сумнівів. Я, чесно кажучи, не бачив інші ігри: як грав Сивохо, як грав Толик, як грали той же Рєзников або Арсен. Але я був на всіх наших іграх. Валера був MVP сезону кварталівського - і, відповідно, MVP усього сезону для мене. У самій грі кожен зробив свій внесок у перемогу, практично всі відповіли по питанню, тому в суперфіналі я б не виділив нікого, крім Арсена (це моя суб'єктивна оцінка його як капітана, як майстра гри), а по сезону - звичайно, Валера.

Олексій Рєзников: Мабуть, я б віддав її Жидкову. Напередодні бачив його у фінальній грі, і він був найяскравішим гравцем у "Кварталі", гравцем номер один. Тому, напевно, це б наді мною тяжіло, і я б схилився до цього рішення.

Сергій Сивохо: Ну звичайно, я.

Ні-ні, Валерка взяв її абсолютно чесно. Я вважаю, він давно заслуговував: просто раніше якось не щастило.

Арсен Малиновський: Якби "Кришталеву сову" вручав я, у мене було б п'ять варіантів, кому її можна вручити (адже не можна вручити приз самому собі), і я, без сумнівів, вибрав би пана Жидкова. А ось якби я був паном ведучим, у мене було б шість кандидатів, і тоді я б міцно задумався...

Валерій Жидков: Ну, ясна річ, що зі скромності собі я б її не віддав. У той момент вибір стояв між Малиновським і Сивохо, а потім уже з'явився ведучий, який все ж таки віддав її мені. Я не знаю, як хто грав у сезоні, бо не бачив усі ігри, але конкретно щодо фіналу - я в той момент був просто закоханий у Малиновського. Я б йому віддав і сову, і совенятко, і ще пугача якогось. Тому що мені дуже сподобалося, як ми зіграли цю гру разом.

за матеріалами tv-igra.com.ua

Більше новин