День вчителя 2023: 5 цікавих подарунків

5 універсальних ідей подарунків для освітян.

Щорічно першої неділі жовтня в Україні відзначають професійне свято працівників освіти, що у 2023 припадає на 1 жовтня. День учителя був впроваджений задля вшанування важкої праці усіх викладачів та освітян. Не забудьте привітати ваших вчителів та подякувати за їх складну роботу. Пропонуємо кілька ідей, що можна подарувати на День учителя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що покласти дитині на перекус у школу: поради від МОЗ

Що подарувати на День вчителя: 5 ідей

1. Квіти.

Букет — універсальний подарунок, що буде доречним для такого свята. Можна дізнатися про вподобання вчителя та створити оригінальну композицію з допомогою флористів чи власноруч.

Фото: Freepik.com

2. Книги.

Символом освіти є книги, а тому вони ідеально підійдуть для будь-якого вчителя. Якщо ви невпевнені щодо літературних смаків, завжди можна подарувати сертифікат у книжковий магазин.

Фото: Unsplash.com

3. Канцелярія.

Окрім приємного враження, такий подарунок буде практичним та точно стане викладачу в пригоді.  Ручки, блокноти, календарі, папір для записів або інше якісне офісне приладдя з унікальним дизайном порадують вчителів.

Фото: Unsplash.com

4. Кава або чай. 

Ще один корисний подарунок, який забезпечить вчителя позитивними емоціями та змогою перепочити за філіжанкою теплого напою. Оберіть вишуканий сорт кави або чаю, до комплекту можна придбати чашку, кавоварку або чайник.

Фото: Unsplash.com

5. Дитяча творчість.

Це особливо цінний та вагомий жест уваги, який виразить подяку від самих учнів. Діти можуть намалювати картини або написати привітання вчителю своїми власними руками. Щирість та вдячність точно порадують вчителів.

Фото: Freepik.com

 

Більше новин