Від класики до авангарду: 5 варіантів трендового взуття на осінь 2024

Модні експерти назвали осінні тренди взуття, на які варто звернути увагу

Осінь 2024 року обіцяє бути не лише затишною, але й неймовірно стильною. Адже цьогорічні тенденції взуття пропонують безліч варіантів, що ідеально доповнять ваш гардероб і зроблять його більш виразним.

Головний акцент цієї осені на комфорті, поєднаному з яскравими деталями, який допоможе будь-якій жінці підкреслити свою індивідуальність. Незалежно від того, що ви обираєте — строгий діловий костюм чи більш розслаблені вуличні варіанти, цього сезону взуття стане вашим найкращим аксесуаром. 

Від класичних моделей до сміливих рішень, УНІАН підібрав декілька моделей, які точно не залишаться без уваги цієї осені.

Ботфорти знову у тренді

Високі ботфорти повернулися на вершину модного олімпу. Їх можна поєднувати, як з класичними плащами, так і з більш неформальними аутфітами.

Ботфорти виглядають ефектно, як у монохромних образах, так і в поєднанні з яскравими аксесуарами. Цього сезону популярні моделі з текстурованої шкіри, замші, а також сміливі варіанти з глянцевими ефектами.

Getty Images

Лофери — вічна класика 

Цей класичний вид взуття ніколи не виходить з моди, але восени 2024 року лофери на товстій підошві стають обов’язковим атрибутом цього сезону. 

Вони чудово поєднуються, як із діловим одягом, так і з джинсами. Цього сезону зверніть увагу на моделі з металевими акцентами або масивними підошвами, які додадуть яскравого акценту вашому образу.

Getty Images

Черевики з масивною підошвою

Масивні черевики із широкою або тракторною підошвою не тільки захищають від холодів і дощів, але й виглядають неймовірно стильно. 

Їх можна поєднувати з різними сукнями або носити разом з джинсами та шкіряними куртками для створення більш зухвалого вигляду. Вони відмінно підходять для повсякденних прогулянок містом або активного відпочинку.

Getty Images

Мокасини на платформі — це про зручність

Для тих, хто любить взуття з більш м'яким силуетом, але не хоче жертвувати зручністю, мокасини на платформі стануть ідеальним вибором. 

Найпопулярніші моделі — зі шкіри або текстилю з незвичними принтами та контрастними підошвами.

Getty Images

Ковбойські чоботи для акценту

Ковбойський стиль знову в тренді! Чоботи у стилі Дикого Заходу новий тренд осені. Вони чудово доповнять осінній гардероб, додаючи йому неповторного стилю та харизми.

Зверніть увагу на моделі з вишивками або декоративними деталями для створення унікального образу.

Getty Images

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вічна класика осені: антитрендові високі чоботи несподівано повернулись в моду

Більше новин