Учасниця "Голосу країни" Олександра Зарицька розповіла, як за кулісами поводиться Ані Лорак

Яскрава виконавиця зізналася, що мріє про дует із суперниками

Учора на сайті "1+1" відбулася відео зустріч із учасницею "Голосу країни. Перезавантаження" Олександрою Зарицькою. 21-річна виконавиця прийшла до нашої студії в яскравому образі й із весняним настроєм. Своїм прихильникам дівчина розповіла, з ким мріє заспівати в дуеті й зізналася, як за кулісами поводиться Ані Лорак.

"Вона дуже професіональна й відкрита. Вона віддає себе іншим, ділиться з ними талантом і досвідом. Працювати з нею – велике задоволення! Вона постійно дає мені поради, зокрема з приводу того, як приборкати хвилювання. Ще два роки тому у мене від переляку на сцені іноді зникав голос, я починала заїкатися. Дякувати Богу, з допомогою Ані Лорак я майже цього позбулася", - розповіла Саша й підтвердила слова Марлена Каримова, що їхня наставниця не має на проекті улюбленців.

"Ані Лорак – дуже пряма, вона з усіма розмовляє, як з друзями, у ній немає зірковості. І до всіх підопічних вона ставиться однаково", - запевнила Олександра.

На вокальних "Боях" Ані Лорак об'єднала Зарицьку в пару з Іриною Хоменко, і запропонувала дівчатам виконати пісню гурту No Doubt "Don't speak" у стилі мюзиклу. Таке прочитання хіта не сподобалося Сергієві Лазарєву. Тож прихильники Саші поцікавилися, чи їй самій було комфортно співати цю композицію в незвичному оформленні.

"Мені подобалося джазове аранжування, у якому ми звучали, але я вважаю, що музика оригіналу краще личить до слів. Нашим варіантом я теж задоволена", - відповіла Саша.

"Батл" для дівчини виявився переможним, і вона навіть готова заспівала в дуеті ще раз. Зокрема, із підопічними тренерів-суперників.

"Я дуже хочу заспівати з Леонардо. Я обожнюю його голос! Я його фанатка! Також хотіла би виконати пісню з Яношем Коломпаром, В'ячеславом Рибіковим, Ігорем Скаржинцем", - сказала Олександра, але уточнила, що на проекті все-таки більше спілкується з учасниками зі своєї команди: Мегі Гогітідзе, Марленом Каримовим, Іриною Хоменко. Дівчина дуже зблизилася з конкурентами й жартома називає себе найменш досвідченою серед них.

"Насправді я вважаю себе найслабшою учасницею (сміється). Тут усі такі талановиті, що я ходжу з відкритим ротом", - розхвалила суперників Зарицька.

Більше про закулісся співочого шоу з вуст Саші дізнавайтеся у відео:

Більше новин