Учасниця Голосу країни про Євробачення 2016: Це творча пригода

Тоня Матвієнко 15 січня вдруге стала мамою. Артистка народила дівчинку, але це не заважає їй займатися музичною кар'єрою.

Тоня Матвієнко 15 січня вдруге стала мамою. Артистка народила дівчинку, але це не заважає їй займатися музичною кар'єрою.

Екс-учасниця проекту 1+1 Голос країни вирішила боротися за місце на Євробаченні 2016. Кореспондент видання Факти поцікавився, що підштовхнуло її:

"Для мене це виклик, творча пригода, яка, правда, не є самоціллю. Головне, щоб вибрали гідного кандидата. Буду це я, Настя Приходько або хтось інший – не так уже й важливо. Я хотіла виступити з народною піснею, виконавши її а капела. Але за правилами конкурсу це неможливо. Зараз є інша композиція. Подивимося. Давайте не будемо загадувати наперед, дочекаємося фіналу".

Євробачення – це щорічний пісенний конкурс, що проводиться з 1956 року між країнами-членами Європейської Мовної Спілки. Кожна країна надсилає одну пісню, яка буде представляти іі в конкурсі. Є правило, яке забороняє надсилати пісні що були випущені більше ніж за визначений період часу до початку конкурсу. Мета цього правила — забезпечити участь в конкурсі тільки нових пісень, а не вже добре відомих хітів. Учасниця "Голосу країни" потрапила до півфіналу Національного відбору Євробачення 2016. Повний список учасників Нацвідбіра Євробачення складається із 18 співаків.

Фото: Facebook Тоні Матвієнко

Відео: Тоня Матвієнко хоче поїхати на Євробачення 2016

Більше новин