Учасники "Голосу країни" штурмують "Нову хвилю", "Євробачення" й сцени престижних премій

Ще до завершення співочого шоу учасники "Голосу країни. Перезавантаження" штурмують сцени пісенних конкурсів

Ще до завершення співочого шоу учасники "Голосу країни. Перезавантаження" штурмують сцени престижних конкурсів. Так, підопічний Сергія Лазарєва В'ячеслав Рибіков скоро представить Україну на "Новій хвилі-2014". Під час онлайн-конференції для сайту "1+1" виконавець зізнався, що взяти участь у пісенному конкурсі вирішив саме завдяки зірковому наставнику.

"Завдяки "Голосу країни" у мене з'явилася впевненість у своїх силах. Сергій Лазарєв як тренер мене здивував: він добрий, відкритий і щиро хвилюється за кожного учасника нашої команди. Він телефонує нам, пише смс, щоб дізнатися, як відбувається підготовка до виступу, допомагає порадами й підтримкою", - розповів В'ячеслав Рибіков.

Саме Лазарєв допоміг Рибікову визначитися з репертуаром для відбіркових турів "Нової хвилі" й усерйоз мотивував підопічного на успіх.

"Сергій мені сказав: "Іди, спробуй! У тебе все вийде". На думку Лазарєва, я володію цікавим тембром і харизмою, але мені треба попрацювати над артистизмом", - зізнався Рибіков.

Ще одна учасниця "Голосу країни", яка не втрачає шансу закохати в себе іще більшу кількість прихильників, Асмік Широян. Нещодавно підопічна Ані Лорак стала зіркою польського аналогу "Греммі" - престижної музичної премії FRYDERYK. Пісня "Dziwny jest ten świat" у її виконанні стала хітом Інтернету, після чого поляки запросили Асмік відкрити церемонію нагородження.

А підопічна Святослава Вакарчука Діляра Кязимова представляє Азербайджан на "Євробаченні-2014".

Нагадаємо, що цієї суботи і неділі телеглядачі побачать одразу два епізоди "Нокаутів" у шоу "Голос країни. Перезавантаження" (субота – 20.15, неділя – 21.00).

У зв'язку з політичними подіями в Україні, канал "1+1" змушений внести зміни до сітки мовлення.

Прямі ефіри "Голосу країни" переносяться:

1)      з 11.05 на 18.05
2)      з 18.05 на 01.06
3)      з  01.06 на 08.06

Квитки, придбані раніше, лишаються дійсними на нові дати.

Якщо нові дати вас не влаштовують, ви можете обміняти квитки на гроші.

Більше новин