Українські зірки, які народилися під знаком Тельця

Представники цього знаку талановиті та харизматичні.

Кінець квітня та травень виявилися врожайними на українських зірок. Під знаком Тельця народилися яскраві вітчизняні представники сцени та спорту. Тільки погляньте!

НАДЯ ДОРОФЄЄВА І ПОЗИТИВ

Тренери Голосу. Діти, учасники гурту Время и Стекло Надя Дорофєєва і Олексій Завгородній обоє з’явилися на світ під знаком Тельця. Ось тільки Надя святкує день народження 21 квітня, а Позитив — 19 травня.

НАСТЯ КАМЕНСЬКИХ

Яскрава риса, притаманна жінкам-Тельцям, — сексуальність. Дивлячись на NK, важко з цим не погодитись.

Співачка святкує день народження 4 травня.

ПОТАП

Ні, ми не жартуємо! Потап — також представник цього знаку. Цікаво, це збіг, чи продюсер навмисне обирає для творчої співпраці Тельців…

Вітати з днем народження тренера Голосу країни будемо 8 травня.

НАТАЛЯ СУМСЬКА

До нашої добірки ввійшла й українська акторка, улюблениця багатьох Наталя Сумська. Зірка театру й кіно святкує день народження 22 квітня.

ДЕНИС БЕРІНЧИК

Титулований український боксер, яскравий учасник Танців з зірками Денис Берінчик своїм прикладом доводить, що Тельці — наполегливі, сильні та рішучі. День народження спортсмена зовсім скоро — 5 травня.

ВІРА КЕКЕЛІЯ

Чарівна зірка Голосу країни, вокалістка Танців з зірками та артистка Жіночого Кварталу Віра Кекелія народилася 5 травня, а отже, також представляє Тельців.

ЖЕНЯ КОТ

20 травня святкує день народження учасник Танців з зірками Женя Кот. Дивлячись на Євгена, розумієш, що в питанні сексуальності чоловіки-Тельці не відстають від чарівних представниць цього знаку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сезон Тельця: Чому варто повчитись у представників цього знаку

Більше новин