Володимир Прокоф'єв покинув проект "Джентльменський набір"

За підсумками сьомого тижня залишити Школу джентльменів довелося Володимиру Прокоф'єву, 22 роки.

За підсумками сьомого тижня залишити Школу джентльменів довелося Володимиру Прокоф'єву, 22 роки.

До проекту Володимир вважався місцевим шибайголовою в одному з найнебезпечніших районів столиці. Алкоголем та цигарками захопився ще з першого класу. Основним аргументом у суперечках Володимира завжди лишалися кулаки. За все життя він прочитав не більше трьох книг. Однак саме у Школі джентльменів викладачам вдалося привити Володі любов до читання.

Володимир дуже наполегливо працював на проекті. Все, що стосувалося чоловічої сили, фізичних навантажень, вправності – він був найкращим. Саме тому Вова досить довго протримався у Школі. Однак інтелектуальні завдання йому давалися складно. Володя мені дуже подобався. Хоча він виріс, скажімо, в таких суворих умовах вулиці, при цьому залишився хорошою, доброю та чуйною людиною - говорить Ігор Шевченко, заступник директора з наукових питань Школи джентльменів.

Володимир був найспортивнішим учасником шоу. Однак йому бракувало знань. Мені здається, що він себе знайде в житті, бо в нього є справжня чоловіча життєва сила - говорить Наталя Адаменко, директор Школи джентльменів.

Виліт Володимира став найнеочікуванішим на проекті. Адже на передодні між Сергієм Будовим та Вадимом Мельничком відбулася серйозна неконтрольована бійка. І кожен з учасників був переконаний, що найслабшою ланкою визнають когось з них. Однак викладацький склад вирішив позбавити краватки-метелика, основного атрибута приналежності Школи джентльменів, Володимира.

Тепер на проекті учасників залишилося четверо. У кожного з них є можливість дійти до фіналу. Проте переможець буде один, і він сам вибере приз - гроші (200 тисяч гривень) або перспективне навчання в одному з кращих європейських університетів.

Вже 26 грудня о 20:00 на телеканалі 1+1 ми зможемо дізнатися, як учасники "Джентльменскього набору" долатимуть нові випробування та доводитимуть, що достойні звання учнів Школи джентльменів.

Більше новин