Зеленський про поїздку до АТО: "Їм бракує підтримки. У військових немає відчуття, що тут усі ними пишаються"

Керівник "Кварталу 95" переконаний, що воїнам понад усе бракує спілкування

Днями актори "Кварталу 95" повернулися із зони АТО, де влаштували безкоштовний концерт для українських військових. Враженнями від спілкування з вояками зі "Сніданком з "1+1" поділився керівник студії Володимир Зеленський. Комік запевнив, що під час візиту його щохвилини сповнювали надзвичайні емоції.

"Це абсолютно дивне відчуття, коли є люди, які зараз перебувають у зовсім іншому світі. Чийсь приїзд для них така турбота! Вони з воїнів із кулеметами й автоматами перетворюються… на дітей" - сказав Володимир.

На підтвердження своєї думки Зеленський згадав, як зустрів на одному з блокпостів  "світових знаменитостей".

"А це ми тут живемо", - показали нам свої землянки військові. Хотіли поділитися, де вони і як вони. А потім почали нас знайомити одне з одним. Говорять: "Оце Тайсон, а це - Чак Норіс. Усім передай, що у нас тут Голлівудський блокпост". Розумієте їхні відчуття? Їм хочеться поговорити, доторкнутися. Їм бракує підтримки. У них немає відчуття, що тут усі ними пишаються", - переконаний популярний гуморист.

Перед воїнами у зоні АТО "кварталівці" заспівали патріотичну пісню "Я люблю свою Родину, вроде бы", яку навіть чоловікам складно слухати без сліз.

"Це перший подібний концерт у моєму житті. Начебто, й мирний, але... всі ж були озброєними. Це дуже дивне відчуття. Адже військові поводилися так, як звичайні глядачі: вони склали автомати, аплодували, сміялися. Але під час пісні знову взяли зброю до рук, свистіли, кричали й плакали. Вони не соромляться цього. На тому концерті ми були неймовірно щасливими, адже здавалося, що війна скінчилася", - розповів Володимир Зеленський.

Більше дізнавайтеся у сюжеті "Сніданку з "1+1":

Більше новин