Зірки, яким фізіологічні вади не завадили побудувати кар'єру (ВІДЕО)

Навіть фізіологічні особливості не завадили цим вольовим особистостям побудувати кар'єру  

Навіть фізіологічні особливості не можуть завадити сильним людям здійснити мрію всього життя. Сьогодні "Сніданок з "1+1" зробив добірку найбільш вольових акторок, яким вади зовнішності не завадили збудувати приголомшливу кар'єру.

МАЛЕНЬКА ВЕЛИКА АКТОРКА

Через брак гормону росту ще у дитинстві Лінда Хант припинила рости. Але 145 см цілком вистачило, аби стати великою акторкою і навіть отримати "Оскар". Найпрестижнішу кінонагороду талановитій крихітці принесла роль фотографа Біллі Квана у австралійській драмі "Рік небезпечного життя". Цікаво, що Лінда стала першою жінкою, якій вручили статуетку за чоловічу роль. Зараз Хант – 70. І вона не припиняє зніматися.

УПЕРТЕ ДВЧИСЬКО З ДЦП

Як і Лінда Хант, Лорен Поттер із дитинства мріяла про кар'єру акторки. Але всі навколо відмовляли її від цієї ідеї. Мовляв, дівчатам із синдромом Дауна в кадрі робити нічого. Однак уперта Лорен нікого не слухала і продовжувала ходити на кастинги. І недарма! Уже у 18 років вона отримала роль чірлідерки Беккі Джексон у серіалі "Хор" і лишилася у шоу аж на 6 сезонів. Зараз 25-річна акторка активно захищає людей із ДЦП і регулярно виступає з натхненними промовами в американському конгресі. А також допомагає у благодійному фонді.

Більше дізнавайтеся у відео:

Більше новин