Зірковий десант у селах – гурт "Друга Ріка" та ведуча Лідія Таран

Музиканти гурту "Друга Ріка" Валерій Харчишин та Олексій Дорошенко своїм місцем призначення обрали Волинь.

Музиканти гурту "Друга Ріка" Валерій Харчишин та Олексій Дорошенко своїм місцем призначення обрали Волинь. Там вони не тільки красунь шукатимуть, а й рибу на Шацьких озерах ловитимуть. У першій справі артистам допомагатиме керівниця місцевого хору Ніна Федорівна: вона познайомить їх з гарними та талановитими дівчатами, яких Олексій та Валерій запросять на вечорниці. Претенденткам на фіналі доведеться продемонструвати свої різноманітні вміння та нагодувати столичних гостей, адже обов'язкова умова участі у вечорницях – принести зготовану власноруч страву.

Шукатимуть красунь музиканти у Світязі та Шацьку і зустрінуть дівчину-коневода, флориста та справжніх господинь, які краще за всіх борщ варять та пундики печуть. А одна з волинянок ще й на скутері зірок покатає! До конкурсу потраплять 10 учасниць, з них 6 – пройдуть до фіналу у селі. Цього разу зробити вибір артистам допомагатимуть місцеві жителі, голосуючи... яблуками за своїх фавориток. А головними випробуваннями стануть дефіле в образі мавок та риболовля голими руками! Ось тут ми і дізнаємося, яка з дівчат найбільш вправна та заслужить перепустку до наступного туру, який пройде вже в Києві.

У свою чергу, Лідії Таран для пошуків представниць української краси дісталася Харківщина, але попрямує туди вона не на шикарному авто, а в кузові вантажівки. Саме там телеведуча познайомиться з першою претенденткою на участь у шоу, а інших дівчат їй допоможе шукати голова Вільшанської сільради Олексій Литвинов. Чим тільки не намагатимуться здивувати зірку слобожанські красуні! Салом пригощатимуть, крупу молоти вчитимуть, фокуси з голубами демонструватимуть та за традицією будуть співати й танцювати. У підсумку Лідія обере 12 дівчат, які змагатимуться за можливість поїхати до Києва.

Найкрасивіші жительки Вільшан та Сковородинівки демонструватимуть свої таланти, а вже у фіналі їм доведеться сексуально подоїти корову та продефілювати у костюмах робітниць власного дизайну. Кого вибере Лідія Таран: нову співочу зірку українського шоу-бізнесу чи талановиту художницю, майстриню вишивки або натхненну декламаторку віршів? "Ту, хто виглядатиме в міру розкуто, проте матиме своєрідну українську цноту", - запевняє телеведуча, і тим цікавіше, яка з конкурсанток відповідатиме цим критеріям. Дізнайтеся самі цієї середи в шоу Краса по-українськи о 21:15!