«Одруження наосліп» на «1 + 1»: психолог проєкту розповіла, як почати життя з «чистого аркуша»

25 червня о 20:20 на телеканалі «1 + 1» покажуть четвертий епізод сьомого сезону романтичного шоу «Одруження наосліп».

Героями проєкту стали успішні люди, які змогли побудувати кар'єру, але не змогли знайти особисте щастя. Пари підбираються психологами на основі емоційної, сексуальної і психологічної сумісності людей.

Героєм четвертого епізоду став 30-річний власник стоматологічних клінік Олександр.

«У моєму житті весь вільний час займає робота. Нещодавно я зрозумів: хочу повертатися додому, і щоб хтось на мене чекав. У мене завжди були тільки серйозні стосунки, але вони швидко закінчувалися через те, що я був не готовий до сім'ї. Оскільки я стоматолог, мені важлива естетична частина. Сподіваюся, моєю дружиною стане сексапільна, довгонога дівчина, з довгим волоссям», - сказав Олександр.

Його нареченою стала дівчина з обкладинки чоловічих журналів з ім’ям Адель.

«Я прийшла на проєкт для того, щоб поекспериментувати. Зазвичай я вибирала собі чоловіків сама. Зараз я хочу дізнатися і вирішити, який саме чоловік мені потрібен поруч. Сподіваюся, ви мені з цим допоможете. Мої перші стосунки тривали 10 років. Мій колишній чоловік захопився релігією, став сімейним і не приймав мій рід діяльності. На цей момент мені важливо, щоб майбутній чоловік був самодостатній. Щоб він міг прогодувати сім'ю і приймати мене такою, яка я є», - сказала Адель.

Молодят чекає похід в магазин елітного одягу, знайомство з друзями і політ літаком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Однією з тем сьомого сезону стала життя «з чистого аркуша». Як почати «ревізію» свого життя і зробити крок в нове життя, розповіла психолог і ведуча проєкту Ірина Кириченко.

«Часто ми роками веземо на собі велику кількість проблем і в певний момент розуміємо, що далі так жити неможливо, треба щось міняти. З чого почати? Успіх залежить від правильно вибудуваної стратегії. Вона, в свою чергу, залежить від розуміння проблеми і причин, за якими ви опинилися там, де зараз перебуваєте. Проведіть «ревізію» у письмовій формі, розділивши лист на 2 колонки. У першій колонці запишіть те, що вам подобається в собі, що надихає, чим надихаєтесь і що із задоволенням візьмете з собою далі, а в другій - від чого втомилися, що обтяжує, від чого страждаєте і що хочете змінити. Починайте зміни з найскладнішого пункту. Марк Твен одного разу сказав, що якщо з ранку з'їсти «жабу», залишок дня буде прекрасним завдяки відчуттю, що найгірше на сьогодні вже позаду. «Жаба» - це та обов'язкова робота, від згадки про яку у вас псується настрій. Якщо жаб кілька, почніть трапезу з тієї, яка «огидніша», і життя стане легше», - сказала Ірина Кириченко.

Чи залишаться молодята разом, і з якими ще труднощами зіткнеться пара, дивіться в проєкті Одруження наосліп в п'ятницю о 20:20 на телеканалі «1 + 1».

Більше новин