5 концертів українських артистів, які хочеться переглядати

Насолоджуйтесь концертами улюблених виконавців!

У переддень Нового року 30 грудня о 22:00 на телеканалі 1+1 відбулася прем'єра телеверсії концерту тренера Голосу.Діти-4 та судді Танців з зірками MONATIK Vitamin D, який з аншлагом пройшов 20 жовтня в київському Палаці спорту. На глядачів чекає світлове шоу, запальні хіти та багато танців!

Тим часом пропонуємо вам побути у компанії інших українських виконавців, які також подарували прихильникам незабутні концерти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MONATIK презентував пісню з нового альбому на сцені Голосу Діти

Тіна Кароль. Різдвяна історія

Головний герой цього мюзиклу (переможець проекту Маленькі гіганти Женя Лебедин) знайшов під ялинкою подарунок – книжку, що переносить його у фантастичний світ, сповнений любові й тепла. У цьому світі казка переплітається з реальністю, а традиції із сучасністю. Тіна Кароль постає в образі матері та виконує давні українські щедрівки та колядки у новому «прочитанні».

Loading...

Океан Ельзи. Без меж

Дивіться масштабний концерт О. Е. на стадіоні Дніпро-Арена. Улюблені хіти в супроводі приголомшливих спецефектів. Пориньте в океан кохання та єднання! До речі, концерт Без меж можна буде побачити уранці нового року - 1 січня о 7.00 на 1+1.

Loading...

Jamala. I Believe in U

Концерт I Believe in U у київському Палаці спорту став наймасштабнішим з усіх, що відбувалися у кар'єрі співачки до цього. В його основі – пісні з міжнародного альбому Джамали 1944, випущеного Universal Music Group, а також найкращі композиції співачки різних років.

Loading...

Скрябін. Концерт пам'яті

Разом із музикантами гурту Скрябін, які багато років були надійним тилом Кузьми, на сцену в Києві вийшли колеги Андрія: Святослав Вакарчук, Андрій Хливнюк, Руслана, Олександр Пономарьов, Наталія Могилевська, Pianoboy та інші популярні виконавці.

Loading...

Минає день, минає ніч. Концерт пам'яті Миколи Мозгового

Микола Мозговий - легендарний український естрадний співак, композитор, народний артист України, автор безсмертних хітів. Сучасні співаки зібралися на одній сцені, аби вшанувати його пам'ять.

Loading...

Больше новостей