Дізнатися найточніший прогноз відтепер можна на УНІАН

УНІАН ПОГОДА повідомить вам найбільш точні прогнози.

Їх формують за допомогою десятка метеосупутників наших міжнародних партнерів. УНІАН ПОГОДА розповість про всі важливі погодні новини і катаклізми.

А щоб вам не доводилося відволікатися при цьому на політику, ми створили окремі «погодні» групи. Правда, для цього вам доведеться приєднатися до однієї з наших погодних груп у Facebook або ВКонтакте.

Натиснувши одну з цих кнопочок, ви не тільки будете бачити в зручному доступі наші точні і детальні прогнози погоди для всіх населених пунктів України та світу, але і зможете дізнатися все про тайфуни і цунамі, землетруси та інші «стихійні» події. Ми відберемо для вас також найкращі фотографії і відео різних природних явищ. І жодного слова про політику, вбивства, і зраду)

Загалом, пити свою ранкову каву, гортаючи улюблену соцмережу, тепер буде ще й корисно: можна точно зрозуміти, що вдягати, і чи варто брати парасольку.

Також ознайомитися з точними прогнозами по Україні та світу ви завжди можете українською та російською мовами на нашому сайті pogoda.unian.ua або pogoda.unian.net.

Больше новостей