Фелікс із "Голосу країни" згадав, що його розсмішило на кастингу проекту

Фелікс Шиндер із Одеси прикував до себе глядацьку увагу із першої ж секунди відбору наосліп.

Фелікс Шиндер із Одеси прикував до себе глядацьку увагу із першої ж секунди відбору наосліп. Усміхнений парубок у капелюсі підкорив тим, що не тремтів від переляку, а співав, ніби на дні народженні улюбленої тітоньки. Весело. Щиро. Душевно. Він постав на сцені із неформатною піснею, яку виконав не в супроводі оркестру шоу, а під гітару учасника власного гурту. Кожним своїм вчинком на відборі Шиндер показував, що зробить усе від нього залежне, аби сповна показати талант. Саме з таким настроєм харизматичний одесит радить вирушати й на шостий сезон "Голосу країни". Адже це вокальне шоу – чудовий шанс подолати власні страхи й врешті почати пишатися собою.

"Усім, хто хоче піти на кастинг "Голосу" і піде, можу сказати, що там  нічого боятися. Все, чого в житті хочеться, треба робити. Головне потім, якщо не взяли, не говорити, що у вас не побачили талант і тепер ваше життя пішло шкереберть. І що кастинг-менеджери нічого не тямлять у великому мистецтві. Я просто таке бачив, і це мене розсмішило.

Тим же, хто хоче, але боїться, кажу: беріть свою ледачу тремтячу особу і несіть її на кастинг!

Співайте тільки те, що хочеться. Переконуйте всіх у своєму таланті, світіться своїм особистим, власним, а не зображайте з себе щось.

Під час кастингу є тільки одна річ, на якій треба сфокусуватися, це задоволення від того, що взагалі-то це авантюра і у вас вистачило духу в неї потрапити", - звернувся до талановитих Фелікс Шиндер.

Нагадаємо, відбори на шостий сезон "Голосу країни" тривають. Уже цієї суботи, 26 вересня, команда проекту вирушить до Полтави, а в неділю – до Дніпропетровська. Адреси кастингів – тут.

Больше новостей